آخرین بروز رسانی : جمعه 20 دي 1387 20:14:41
  


نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
مهندس سفيد : متاسفانه ما در پي قطع ريشه 28 ساله انقلاب خود هستيم

مهندس سفيد"متاسفانه ما در پي قطع ريشه 28 ساله انقلاب خود هستيم و آن را با ياس و نااميدي و تبهكاري همراه مي‌كنيم و وقتي از 28 سال گذشته صحبت مي شود، تمام شخصيت ها، انسان هاي خلافكار و مخالف مردم به تصوير كشيده مي شوند و كليه فعاليت هاي دولت هاي گذشته مخالف اسلام و نظام و مردم معرفي مي شود،

29 مرداد 1385 - قبل‏ازظهر 04:08                         تعداد باردید : 232                          کد خبر : 2506

مهندس سفيد : عمل نكردن به وعده هاي داده شده، علي رغم ايجاد يك رضايت كوتاه مدت، در مجموع براي نظام ضرر دارد.
غلامعلي سفيد در گفتگو با خبرنگار ايسنا - منطقه يزد، اظهار داشت: هنر و وظيفه دولت است كه مردم را از خود راضي نگه دارد، ولي اگر دولت قولي بدهد كه نتواند عمل كند، رضايت كوتاه مدت ايجاد مي‌شود و در مجموع براي نظام ضرر دارد.
وي افزود: اين دولت نيز مي‌تواند با نيت‌هاي خيرخواهانه، كارهاي خوبي نيز انجام دهد، ولي اشتباهاتي در عملكرد دولت به چشم مي‌خورد كه سبب ايجاد خوشنودي لحظه‌اي در مردم مي‌شود، ولي در دراز مدت و با عمل نكردن دولت، اين رضايت، نتيجه معكوسي خواهد داشت و براي نظام ضرر دارد.
استاندار اسبق يزد، از جمله مشكلات دولت جديد را قول‌هاي غير قابل اجرا، عنوان داشت و افزود: حتي شعارهايي كه در سياست خارجي ما داده مي‌شود، سبب جلب مردم بسياري از كشورهاي عرب به ايران شده است، ولي آيا منافع ايران در اين قول‌ها رعايت شده و آيا قابل اجرا هستند.
وي افزود: از ديگر ايراداتي كه بر دولت جديد وارد است، عدم استفاده از تجارب گذشتگان است، قطعا مديريت بايد تغيير كند، ولي اگر فراگير وگسترده‌تر شود، به صلاح نيست.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در ادامه افزود: بايد تغيير مديريت‌ها ضرورت داشته باشد و در انتخاب فرد بعدي، مصلحت‌هاي جامعه رعايت شود، در عين حال كه از شخصي كه كنار رفته و داراي تجارب گسترده است، استفاده شود، چرا كه در غير اين صورت نظام و جامعه متضرر خواهد شد.
سومين مشكل مطرح شده از سوي سفيد، عدم قطع ريشه اصلي بود وافزود:‌ متاسفانه ما در پي قطع ريشه 28 ساله انقلاب خود هستيم و آن را با ياس و نااميدي و تبهكاري همراه مي‌كنيم و وقتي از 28 سال گذشته صحبت مي شود، تمام شخصيت ها، انسان هاي خلافكار و مخالف مردم به تصوير كشيده مي شوند و كليه فعاليت هاي دولت هاي گذشته مخالف اسلام و نظام و مردم معرفي مي شود، در صورتي كه اينچنين نبوده و آيندگان نيز ممكن است، چنيني نظرهايي در مورد شرايط فعلي داشته باشند.



نظرات کاربران :

نام : بصیرت بین
در زمان که جنابعالی استاندار بودید بروید بررسی کنید چقدر مردم ندوشن- زارج -اشکذر را به جان هم انداختید وچقدر مردمان این مناطق را نسبت به نظام بد بین کردید0 مراجع امنیتی بروند بررسی کنند0

نام : محمد
الحق والانصاف که اقای بصیرت بین خوب حرفی زدنند0بنابر این چرا اقای سفید تناقض گوئی می کنید

نام : حمید
ای کاش یک مرجع ذیصلاح تنها مدیریت چند ساله اخیر آقای سفید بر مجموعه حضرت جواداالائمه را بررسی میکرد تا مشخص شود با آمدن این آقا در اینجا هم این مجموعه محل استخدام تمام اقوام آقای سفید شده است و تماما دنبال اهداف تجاری است. اگر در گوشه ای نیز آموزش موفقی است نتیجه دلسوزی فردی است. به نظر مرسد در بقیه موارد نیز آقای سفید اهل حرف، پارتی و تجارت و پول هستند.

نام : مردمی
حمید آقا اینجوریها هم که میگی نیست ولی ای کاش این کار انجام می شد تا تهمتها به پایان برسد من از نزدیک با ایشان بودم اونی نیست که از دور می بینی و یادت باشه اگر تو جای ایشان بودی چه می کردی تازه تهمت و افترا در قیامت پاسخگویی دارد چه آنکه کرامت این مرد بیشتر از این است که به آن دنیا بگذارد بلکه همین دنیا امسال شما را بخشیده انشا الله

نام : سروش
آقاي حميد آقا شما به چه اسنادي اين حرفها رو مي زنين بدون مدرك و سند حرف زدن هيچ كاري نداره عزيز دل برادر
نظر دهید
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 5589
تعداد کل بازدیدکنندگان : 10789813
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است