آخرین بروز رسانی : شنبه 02 آذر 1387 12:32:25
  




نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
هشدار سازمان آتش نشانی


19 آذر 1386 - بعدازظهر 02:15                         تعداد باردید : 506                          کد خبر : 8492

هشدار سازمان آتش نشانی

روابط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یزد در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرد :
مدتی است افراد سودجو،فرصت طلب و فاقد صلاحیت فنی تحت عنوان مامور سازمان آتش نشانی با تماس تلفنی و مراجعه به ادارات ، واحد های تجاری و مجتمعهای مسکونی و شرکتها و ..... اقدام به فروش و جمع آوری سیلندرهای آتش نشانی جهت شارژ می نمایند .

چون سیلندرهای مورد نظر می بایست دارای علامت استاندارد و همچنین شارژ آنها که یک کار تخصصی می باشد باید توسط شرکتهای معتبر و دارای مدرک صلاحیت فنی از سازمان آتش نشانی باشند صورت گیرد.
لذا به علت عدم توجه به موارد فوق متاسفانه تاکنون شاهد چندین مورد حادثه ناگوار بوده ایم که باعث وارد آمدن خسارت مادی گردیده است، در پایان از شهروندان گرامی تقاضامی شود درصورت مشاهده این اشخاص با شماره تلفن 125ویا 6256665 تماس حاصل نمایند .

يزدفردا



نظر دهید


خبر های مرتبط :
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 26924
تعداد کل بازدیدکنندگان : 9856062
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است