مهندس مرتضی شایق نامزد انتخابات مجلس حوزه یزد و صدوق :من با توجه به تکلیفی که احساس کردم در انتخابات شرکت کردم و تا آخر هم هستم (انتخابات مجلس هشتم )273
مهندس مرتضی شایق نامزد انتخابات مجلس حوزه یزد و صدوق :
من با توجه به تکلیفی که احساس کردم در انتخابات شرکت کردم و تا آخر هم هستم
(انتخابات مجلس هشتم )273
یزدفردا :مهندس شایق هم با استارت تبلیغات انتخابات مجلس هشتم شروع نمود
مختصری از بیوگرافی مهندس شایق
مهندس مرتضي شايق فرزند ميرزا علي از اهالي مريم آباد یزد می باشد
دوران مدرسه و دبيرستان را در شهر يزد سپري نمود و با اخذ مدرك كارداني عمران در سال ۱۳۵۶ دفعاليت در اين حوزه را آغاز نمود كارمند رسمي جهاد سازندگي يزد بود كه پس از استخدام ادامه تحصيل داده و مدرك ليسانس خود را در رشته عمران گرفتند .
در زمان شهرداري مهندس فرشي، مهندس شايق به شهرداري يزد آمد و در پست شهردار منطقه يك يزد مشغول كار گرديد. مهندس شايق در دوره اول انتخابات شوراي شهر بصورت مستقل ثبت نام نمود و به شوراي شهر راه يافت و به سمت رئيس شوراي شهر يزد نيز انتخاب گرديد .
مهندس شايق در دور دوم انتخابات شوراي شهر نيز با راي مردم در اين شورا حضور داشت. ايشان در اين مقطع با راي اعضاي محترم شوراي شهر يزد بعنوان شهردار يزد انتخاب و منصوب گرديد و در زمان شهرداري خود خدمات بسيار ارزنده اي براي عمران و آبادي يزد نظير پيگيري احداث ميادين : شهداي محراب ، باهنر،امام حسين(ع)، امام علي (ع) و ... نمود كه الحق و الانصاف مي توان گفت تلاشي كم نظير و بي سابقه براي عمران ، آباداني و پيشرفت دومين شهر تاريخي جهان (يزد) بوده است
یزدفردا
نام : محمد
سلام
عکس را کامل چاپ میکردید متوجه میشدید در کنار احمدی نژاد بوده
به عبارتی اینها هم سنگر بوده اند
|
نام : روشنگر
حرف اول :فکر می کنم سوابق صرفا اجرایی ارتباط چندانی با نمایندگی مجلس که عرصه رأی و نظر است ندارد . مجلس جای فکر ، تحقیقات ، تبادل نظر ، مطالعه ، ارتباط با مردم و نظارت بر کار قوه های دیگر است. تصویب قانون در مقایسه با اجرای قانون نیازمند استعدادها و زمینه های متفاوت است . به خاطر همین است که در کل نظام هم این دو به صورت دو قوه مجزا تعریف شده اند : قوه مقننه و قوه مجریه.
حرف دوم : از خدمات ارزنده و واقعا کم نظیر مهندس شایق در عمران و آبادانی شهر یزد تشکر می کنم . با رفتن ایشان به مجلس یک مدیر تمام عیار را در عرصه آبادانی و خدمات عمرانی از دست خواهیم داد . چون مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود در یزد فرمودند وظیفه نماینده مجلس جلب بودجه و اجرای طرح های عمرانی و توسعه اقتصادی در حوزه انتخابیه خودش نیست . این کارها به عهده دولت است و طبق قانون دولت وظیفه دارد آنها را انجام دهد . اگر جناب مهندس شایق به مجلس بروند هیچ کس سراغ نداریم که جای ایشان را پر کند ولی اگر به مجلس نروند قطعا افراد قابل توجهی برای خدمت در مجلس هستند . نتیجه گیری : به نظر من وظیفه جناب مهندس ماندن است نه رفتن به مجلس . نظر شما چیست ؟
|
نام : دوست روشنگر
آقای روشنگر ؛ نظر شما این است که مهندس شایق فردی در مرحله اجرا بی بدیل بوده است. من هم با شما موافقم. صد البته اگر فردی توانست با آنهمه مشکلات اجرائی در کشور و به خصوص در شهر ما بر مشکلات فائق آمد و چنان عمل کند که اینچنین توسط شما ستوده شود بی شک با همه قوانین مربوطه آشنا بوده است و خوب از ظرافتهای قانونی و مسائل قبل بعد آن مطلع بوده است بی شک ایشان در ده ها کمیسیون و جلسات قانونی شرکت نموده و اکنون وقت آنست که در مجلس به اصلاح و تصویب و روانسازی قوانینی بپردازد که سالها با آنها دست و پنجه نرم کرده است.
|
نام : نكته سنج
نظر تمام دوستان متين وپسنديده ولي مجلس كسي را ميخواهد كه پيگير قضايا باشد آشنا به پيچ و خم مسائل و قوانين كه آقاي شايق مورد پسنديده اي ميباشند ونگذاريم چون نمايندگان قبلي كه آمدند ورفته اند وهيچ نامي از يزد درمجلس برده نشد دوباره به مجلس راه يابند
|
نام : روشنگر
لطفا حرف دوم را با دقت بخوانید.
جواب مرا ندادید. کسان دیگری هستند که از عهده مجلس برآیند با همان خصوصیاتی که نکته سنج گفت اما در شهرداری که آن هم یکی از ارکان شهر یزد است کسی نیست . بهتر است ایشان که به قول شما از ظرفتهای کار شهرداری با خبرند و تجربه کسب نموده اند، آنجا را رها نکنند . ضمنا با نکته سنج در مورد نمایندگان قبلی یزد کاملا موافقم و از این مسأله بسیار رنج بردم اما در این دوره کاندیداهای قابلی وجود دارند که اهل کار و پیگیریند مثل آقای صدرالساداتی. همانطور که اطلاع دارید مهندس شایق در ابتدا با ایشان به توافق رسیدند و گفتند به نفع ایشان کنار می روند اما ... . البته شاید هم اطلاع ندارید!
اما در جواب نکته سنج عزیز باید گفت پسندیده بودن کافی نیست بلکه باید همه جوانب قضیه را سنجید و پسندیده ترین را پیدا کرد .
|
نام : پاسخ به اولین نظر
در پاسخ دوستی که از عکس احمدی نژاد حرف زده، باید بگویم احمدی نژاد یکی از مردترین مردان ایرانی است که جرات و شهامت و فکرش مثال زدنی است. اگر هم مشکلاتی را در جامعه می بینید از عدم همکاری پست فطرتانی است که وقتی او همه شرایط را برای پرداخت وام و ایجاد اشتغال و کاهش بهره بانکی و ..... محیا می کند کار شکنی می کنند . تا او به مقصودش که رقاه و بالندگی ایرانیان است نرسد. لیکن وجدانهای پاک تفاوت ها را در دورانها مختلف می توانند مشاهده کنند.
|
نام : ساده
بنام خدا
جناب آقای شایق شهردار اسبق یزد پیشنهاد می کنم به نفع کاندیدای اصلح جناب آقای مهندس اولیا کنار بروید.
|