آخرین بروز رسانی : سه شنبه 12 آذر 1387 21:00:08
  














نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
قدرداني از خدمات معاون سابق اداري و مالي دانشگاه يزد


28 اسفند 1386 - بعدازظهر 12:45                         تعداد باردید : 690                          کد خبر : 9971

قدرداني از خدمات معاون سابق اداري و مالي دانشگاه يزد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه يزد، رييس اين دانشگاه با نگارش نامه اي از خدمات آقاي دكتر سيد محمد مهدي حسيني معاون سابق اداري و مالي دانشگاه يزد در مدت تصدي اين مسووليت قدرداني كرد. آقاي دكتر ميبدي در اين نامه ابراز اميدواري كرده است اين دانشگاه همچنان از تلاشهاي ارزشمند اين مدير توانمند بهره مند گردد.
معاون جديد اداري و مالي دانشگاه يزد منصوب شد
رييس دانشگاه يزد روز يكشنبه بيست و ششم اسفندماه جاري با صدور حكمي آقاي دكتر فضل الله اديب نيا را به عنوان معاون اداري و مالي اين دانشگاه منصوب كرد.
متن اين حكم بدين شرح است:
باسمه تعالي
برادر بزرگوار جناب آقاي دكتر فضل الله اديب نيا
با سلام
نظر به مراتب تعهد، دانش و شايستگي و تجارب ارزنده ي جناب عالي در دانشگاه يزد به موجب اين حكم به عنوان معاون اداري و مالي دانشگاه منصوب مي شويد.
اميدوارم با سعي و اهتمام جناب عالي و براساس اهداف و برنامه هاي ارايه شده از سوي مقام وزارت در جهت اعتلاي نظام آموزش عالي كشور و دانشگاه يزد گام هاي مؤثري برداريد. ضروري است با همكاري رؤساي محترم دانشكده ها در اجرايي نمودن نمودار سازماني جديد دانشگاه با هدف ارتقاي شان و منزلت دانشگاه و جامعه ي دانشگاهي در عرصه هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي تلاش خود را به كار گرفته، همواره در حفظ بيت المال و اعمال سياستهاي مؤثر به منظور صرفه جويي در هزينه ها، پرهيز از تجمل گرايي، تقويت نظم و انضباط و قانونمندي و ارتقاي علمي، فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اتكال به خداي تعالي بكوشيد.
سيد علي محمد ميبدي
رييس دانشگاه



نظر دهید


خبر های مرتبط :
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 24367
تعداد کل بازدیدکنندگان : 10181696
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است