مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: یکی از شیوه‌های مؤثر ایجاد شغل برای مددجویان تحت حمایت این نهاد بهره‌گیری از راهبران شغلی است.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: یکی از شیوه‌های مؤثر ایجاد شغل برای مددجویان تحت حمایت این نهاد بهره‌گیری از راهبران شغلی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد شجاعان، در آیین بهره‌برداری از طرح راهبر شغلی تراش قطعات چوبی (منبت‌کاری) با دستگاه cnc ویژه مددجویان منطقه دو یزد، گفت: یکی از شیوه‌های مؤثر ایجاد شغل برای مددجویان تحت حمایت این نهاد بهره‌گیری از راهبران شغلی است.

وی افزود: این طرح در مرحله اول با اشتغال‌زائی 20 خانوار تحت حمایت در منزل آغازشده است و به گفته راهبر شغلی با توجه به ظرفیت بازار کار این طرح توسعه پیدا می‌کند و امکان ایجاد اشتغال برای 100 خانوار وجود دارد.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد تصریح کرد: راهبران شغلی تجهیزات و مواد اولیه هر شغلی را آماده کرده و در اختیار مددجویان قرار می‌دهند و محصول تولیدشده را از مددجو تحویل گرفته و به فروش می‌رسانند، مددجویان از این طریق کسب درآمد می‌کند.

وی ادامه داد: از مزیت‌های طرح راهبر شغلی این است که مددجویان دغدغه تأمین تجهیزات و مواد اولیه و همچنین فروش محصولات را ندارند.

شجاعان بیان کرد: به‌منظور تشویق راهبران شغلی برای ورود به این عرصه به ازای به‌کارگیری هر مددجو در شغل موردنظر 50 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه به راهبر اعطا می‌شود تا در تأمین تجهیزات و مواد اولیه دچار مشکل نشود.

وی گفت: در بحث راهبری شغلی کمیته امداد تاکنون در طرح‌های دام و طیور، پرورش شتر، کشاورزی و طرح‌های صنعتی و صنایع‌دستی ورود پیداکرده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا