دبیر کانون تفکرآب دانشگاه یزد : یافتن راهکار برای بحران آب، تنها با تدوین سند آمایش سرزمین ممکن است
...
علی اصغر سمسار یزدی در نشست تخصصی آمایش آب محور اظهار داشت: اگر بخواهیم بحران آب را مدیریت کرده و راهکار ریشه ا ی و اساسی برای آن پیدا کنیم ،نیازمند سند آمایش سرزمین هستیم و بدون آن مشکلات در این زمینه برطرف خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای یزد، نشست تخصصی آمایش آب محور روز پنج شنبه سوم آبان ماه با حضور معاون فنی و پژوهش های شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، رییس هیات مدیره مهندسین مشاور رویان، مدیر آب ومحیط زیست گروه آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه ودبیر انون تفکرآب دانشگاه یزد در سالن منتظر قایم این دانشگاه برگزار شد.
سمسار یزدی در این نشست گفت: کانون تفکر آب متشکل از اساتید دانشگاه، متخصصین حوزه آب ،صنعت و کشاورزی است که به بررسی راهکارهای تأمین آب مورد نیاز می پردازند و تلاش این کانون در ابتدای کار این بوده که بتواند وضع موجود و سیمای فعلی منابع آب استان یزد را رصد کرده و سپس به بحث مدیریت مصرف آب بپردازد.
وی ادامه داد : آب و آمایش سرزمین،تغییرات آب وهوایی و اثراتش در منابع آب استان، راهکارهای دسترسی به منابع آب جدید وانتقال آب به استان ، بازچرخانی آب و آبهای غیرمتعارف بخشی از محورهای مورد بررسی در این کانون بوده است و تا به حال بیانیه های مختلفی درباره موضوعات مرتبط با آب استان صادر شده است.
سمسار یزدی در پایان اضافه کرد: خوشبختانه سندآمایش سرزمین به صورت ملی و استانی در حال تدوین است و امیدواریم بتوان از طریق این سند، مشکلات حوزه آب را با دیدی دقیق تر رفع کنیم.