۴۰ میلیارد ریال صرف طرحهای عمرانی مهریز شد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مهریز گفت: در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ ، ۴۰ میلیارد ریال از محل ردیف بودجه های استان یزد و درآمد شهرداری صرف اجرای طرحهای عمرانی شده است.
یزدفردا: علیرضا ابویی مهریزی افزود: این مبلغ در ارتباط با تکمیل ساختمان شهرداری، مرمت و بهسازی بافتهای قدیم محلات و روشنایی و آسفالت برخی معابر هزینه شده است.
به گفته وی مهریز بر خلاف بیشتر شهرهای یزد به خاطر نزدیکی به مرکز استان و وجود مناطق ییلاقی، سالانه پذیرای مسافران فراوانی است به همین دلیل ایجاد امکانات رفاهی و اجرای طرحهای عمرانی در این شهرستان ضروری است.
این مسوول بدون اشاره به بودجه مصوب سال ۹۹ شهرداری اظهار کرد: بودجه شهرداری و شورای شهر به هیج وجه جوابگوی انجام فعالیتهای فرهنگی و عمرانی مورد نیاز نیست و باید مسوولان ارشد استان یزد عنایت خاصی به این شهرستان داشته باشند.
ابویی مهریزی تصریح کرد: حضور هفتگی حدود ۱۵ هزار نفر مسافر و میهمان از مناطق دیگر استان و کشور به مهریز به عزم جدی و همراهی و حمایت مادی و معنوی مسوولان استان و اختصاص بودجه کافی نیاز دارد.