زمان : 06 Shahrivar 1401 - 13:02
شناسه : 175183
بازدید : 3533
سرانه ورزشی یزد بسیار پایین است رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد: سرانه ورزشی یزد بسیار پایین است یزدفردا: رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد: از فضا‌های مناسب مجموعه‌های دولتی برای فعالیت ورزشی شهروندان استفاده می شود.

به گزارش یزدفردا: حجت الاسلام سید محمدناصر حیدری در بازدید از برخی مدارس گفت: سرانه‌های ورزشی در سطح شهر یزد بسیار پایین است و یکی از دغدغه‌های شورای اسلامی شهر و مطالبات جدی مردم به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع، یکی از راهکار‌ها استفاده از فضا‌های مناسب مجموعه‌های دولتی از جمله مدارس سطح شهر است.

عضو شورای شهر یزد تصریح کرد: فضای مدارس در ساعات تعطیلی دانش آموزان و شیفت بعد از ظهر می‌تواند بستر مناسبی برای ورزش شهروندان باشد.

وی افزود: در گام اول تصمیم گرفته شد به صورت آزمایشی در هر منطقه شهرداری، یک مدرسه توسط آموزش و پرورش انتخاب و با بازدید و تایید اعضای کمیسیون فرهنگی آماده سازی شود.

حیدری اظهار داشت: در این مرحله ۱۴ مدرسه انتخاب و با بازدید میدانی قرار شد در فاز اول، مدارس داری پتانسیل انتخاب و تفاهمی بین شهرداری و آموزش پرورش نوشته شود.

وی خاطرنشان ساخت: بر اساس این تفاهم نامه، مدرسه در ساعات تعطیلی دانش آموزان در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد و شهرداری در تأمین وسایل مورد نیاز و مناسب سازی مدرسه همکاری لازم را خواهد داشت تا مدرسه برای محیط ورزشی شهروندان آماده شود.