زمان : 22 Dey 1401 - 19:02
شناسه : 177601
بازدید : 3395
بانک ها، نیاز مردم را در خصوص تسهیلات برطرف کنند معاون وزیر اقتصاد: بانک ها، نیاز مردم را در خصوص تسهیلات برطرف کنند یزدفردا: معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بیش از 90 درصد مراجعات مردمی در سفرهای استانی تسهیلات بانکی است گفت: بانک ها، نیازهای مردم در این زمینه را برطرف کنند.

به گزارش یزدفردا: دکتر سید عباس حسینی در جمع مدیران بانک های این استان را حل مشکلات مردم و تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی به آنها تاکید کرد و گفت: در پرداخت تسهیلات بانکی باید طوری عمل کنیم که هم تورم و نقدینگی کنترل شود و هم مشکلات مردم بر طرف شود.

وی جهت گیری اقتصادی کلان دولت و کشور را یادآور شد و گفت: بانک ها در پرداخت تسهیلات از هیچ کوششی دریغ نکنند و به مشکلات مردم در این زمینه رسیدگی و منابع مورد نیاز را اعلام کنند تا برای آن چاره اندیشی شود.

وی محدودیت منابع وام های قرض الحسنه را یادآور شد و گفت: از طرفی نیازها و مراجعات مردمی داریم و از سوی دیگر با محدودیت منابع مواجه هستیم؛ اما لازم است در این زمینه توازنی برقرار شود.

نماینده تام الاختیار وزیر امور اقتصادی و دارایی در سفر ریاست جمهوری به یزد خواستار توجه بیشتر به پرداخت تسهیلات بانکی در بخش های درمان، تعمیرات مسکن و فرزند آوری شد و گفت: در خصوص پرداخت تسهیلات بانکی تبصره 18 نیز منتظر تامین منابع آن از سوی دولت هستیم.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تسهیلات بزرگ بانکی باید طوری توزیع شود که نیازهای بخش های مختلف مرتفع گردد در پرداخت تسهیلات 100 میلیون تومانی خرید لوازم منزل و غیر در حال پرداخت است.