زمان : 13 Shahrivar 1402 - 23:05
شناسه : 179394
بازدید : 3078
صدیقی: سلبریتی‌ها با احساسات مردم بازی کرده، آن‌ها را فریب می‌دهند و به آشوب و فتنه می‌کشند صدیقی: سلبریتی‌ها با احساسات مردم بازی کرده، آن‌ها را فریب می‌دهند و به آشوب و فتنه می‌کشند <header class="article_header" style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 12px; font-family: iran;"> <h1 class="title" style="box-sizing: border-box; font-family: iran-bold; font-weight: normal; margin: 0px; padding: 0px 0px 12px; font-size: 24px; color: #eb0017;">&nbsp;</h1> </header>

یزدفردا :​رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اگر راه و روش دُرست و ذوق و هنر در امربه معروف، نظارت عمومی جامعه، گسترش خوبی و کاهش بدی به کار رود دشمن ستیزه‌جو نیز اسیر محبت می‌شود.

 صدیقی، رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: امروز رنگ و فُرم گوساله پرستی تغییر کرده است هنرپیشه ها و سلبریتی‌ها امروز با احساسات مردم بازی کرده و آنها را فریب می‌دهند و به آشوب و فتنه می‌کشند و هیچ بُرهانی پشت آنها نیست و تنها یاد دارند با احساس مردم بازی کنند در حالی که باید به قلب مردم نفوذ و آنها را از مسیر خطر به مسیر نجات راهنمایی کرد.

رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اگر راه و روش دُرست و ذوق و هنر در امربه معروف، نظارت عمومی جامعه، گسترش خوبی و کاهش بدی به کار رود دشمن ستیزه‌جو نیز اسیر محبت می‌شود.

حجت الاسلام کاظم صدیقی روز دوشنبه در همایش تبیینی آمران به معروف و ناهیان از منکر خراسان رضوی در مشهد افزود: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید هنر موج آفرینی در دلها را بدانند.

وی ادامه داد: سامری در زمان حضرت موسی(ع) بر موج احساسات مردم سوار شد و به دنبال گمراهی مردم بود، جریان سامری در صدر اسلام هم تکرار شد هنوز ۲ ماه از وفات پیامبر(ص) نگذشته بود که جامعه را توفانی کردند و بر موج سوار شدند و وصی پیامبر(ص) را منزوی کردند و مسیر تاریخ را تغییر دادند و حکومت الهی را به حکومت سکولار تبدیل کردند.

رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: امروز رنگ و فُرم گوساله پرستی تغییر کرده است هنرپیشه ها و سلبریتی‌ها امروز با احساسات مردم بازی کرده و آنها را فریب می‌دهند و به آشوب و فتنه می‌کشند و هیچ بُرهانی پشت آنها نیست و تنها یاد دارند با احساس مردم بازی کنند در حالی که باید به قلب مردم نفوذ و آنها را از مسیر خطر به مسیر نجات راهنمایی کرد.

 

 
 
منبع: ایرنا