زمان : 21 Shahrivar 1402 - 09:47
شناسه : 179791
بازدید : 3460
افزایش ۸۰ درصدی صدور پروانه تحقیق و توسعه صنایع در استان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد: افزایش ۸۰ درصدی صدور پروانه تحقیق و توسعه صنایع در استان یزدفردا: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد: میزان صدور پروانه تحقیق و توسعه واحد‌های صنعتی و تولیدی استان یزد حدود ۸۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش یزدفردا: محمدکاظم صادقیان گفت: با توجه به سند آمایش استان و برنامه تحولی یزد نوین و لزوم ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه در صنایع تولیدی جهت بررسی و رشد کیفیت محصولات تولیدی، این موضوع جزء اهداف اصلی این اداره کل است.

صادقیان افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون تعداد ۹ فقره پروانه تحقیق و توسعه صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه رشد ۸۰ درصدی را داشته است و ان شاء الله تا پایان سال به رشد ۱۰۰ درصدی خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: تعداد پروانه‌های صادر شده تحقیق و توسعه در مدت مشابه سال گذشته (پنج ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱) تعداد پنج فقره بوده که در سال جاری این عدد به ۹ فقره رسیده و رشد ۸۰ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل صمت استان گفت: پروانه تحقیق و توسعه برای کلیه متقاضیان و فعالانی که دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی هستند قابلیت صدور دارد و در صورت احراز شرایط لازم انجام می‌شود.

صادقیان تاکید کرد: در راستای حمایت از واحد‌های صنعتی، معدنی وتجاری استان در راستای ارتقای تخصص و افزایش کیفیت محصولات شرکت‌های مذکور، آماده صدور پروانه تحقیق و توسعه در اسرع وقت هستیم تا به زودی با تجهیز واحد‌های تولیدی استان به واحد تحقیق و توسعه شاهد پیشرفت وتعالی استان یزد باشیم.