زمان : 29 Shahrivar 1402 - 18:53
شناسه : 180282
بازدید : 3121
پیگیری جدی ساخت مسکن صنعت شهر‌ها استاندار یزد: پیگیری جدی ساخت مسکن صنعت شهر‌ها یزدفردا: استاندار یزد: روند آماده سازی زمین پیگیری شده و عملیات ساخت این منازل هم به زودی آغاز می‌شود.

به گزارش یزدفردا: فاطمی در نشست شورای مسکن استان یزد گفت: طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان یزد با سرعت و قدرت در حال پیشروی است و موانع پیش روی این طرح در استان در حال مرتفع شدن است.

فاطمی افزود: موارد و موانع طرح نهضت ملی مسکن استان شخصا در جلسات با حضور رئیس جمهور پیگری می‌شود و من هم در جلسات با حضور رئیس جمهور شرکت خواهم داشت و موارد را پیگیری می‌کنم.

 وی ادامه داد: استان یزد تنها استانی است که تاکنون ۵ هزار سند طرح نهضت ملی مسکن توسط اداره ثبت اسناد و املاک استان آماده شده و به زودی به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

استاندار در این نشست از آماده شدن اسناد مسکن جوانان زارچ خبر داد و اظهار داشت: یکهزار و ۲۵۸ سند متعلق به مسکن جوانان شهرستان زارچ بعد از دو دهه آماده شده که به زودی در مراسمی به صاحبانش تحویل داده می‌شود.

 فاطمی در این نشست از پیگیری و ساخت مسکن صنعت شهر‌ها و مسکن محرومان وخانواده‌های دارای دو معلول خبر داد و بیان داشت: به طور جد پیگیر مسکن آنان هستیم و روند آماده سازی زمین آن‌ها پیگیری شده و عملیات ساخت این منازل هم به زودی آغاز می‌شود.

وی همچنین از ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی درسایت ۳۷۷ هکتاری به صورت ویلایی شهر یزد خبر داد.

وی در پایان این نشست بر حضور فرمانداران شهرستان‌ها به صورت مجزا در نشست شورای مسکن استان برای پیگیری موردی و مصداقی مسکن شهرستان‌ها تاکید کرد.

استاندار، در ادامه تصریح کرد: پای کار مردم هستیم و با افتخار کارگری مردم را می‌کنیم تا مشکل مردم در حوزه مسکن حل شود.