زمان : 20 Aban 1402 - 13:47
شناسه : 184402
بازدید : 3327
راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید هواشناسی در یزد راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید هواشناسی در یزد یزدفردا: هواشناسی یزد ضمن راه اندازی ایستگاه هواشناسی خودکار در مهردشت ابرکوه، ایستگاه باران سنجی خودکار در محل نمایشگاه بین المللی یزد ایجاد کرد.

به گزارش یزدفردا: «قاسم راجی» رئیس شبکه پایش هواشناسی استان یزد ضمن اعلام این خبر، گفت: در این ایستگاه که با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال افتتاح و بهره‌برداری شد، پارامترهای جو شامل دما، رطوبت و بارش به صورت خودکار و لحظه‌ای اندازه گیری و به اداره کل هواشناسی استان ارسال می شود.  

وی ادامه داد: پارامترهای هواشناسی یکی از مهم‌ترین عناصر تاثیرگذار در هر منطقه است و اطلاع از وضعیت بارش و تغییرات دمایی نقش مهمی در راستای مدیریت بحران و کاهش خساراتی چون سیل و سرمازدگی محصولات کشاورزی خواهد داشت.

همچنین اخیراً ایستگاه باران سنجی خودکار در محل نمایشگاه بین المللی یزد راه اندازی شد که «احسان اله دهقانی» معاون فنی و شبکه ایستگاه هواشناسی استان در این باره گفت: با عنایت به هماهنگی و اقدامات انجام شده در راستای مدیریت بحران و کاهش خسارت سیل در شهر یزد، ایستگاه باران سنجی تمام خودکار در محل نمایشگاه بین المللی یزد با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال نصب و راه‌اندازی شد.

به گفته این مسئول، مقدار بارش در این ایستگاه به صورت برخط اندازه گیری و به اداره کل هواشناسی استان ارسال می شود.