زمان : 29 Aban 1402 - 20:34
شناسه : 185901
بازدید : 3190
خبر خوب برای سربازان غایب فرمانده سپاه الغدیر استان یزد: خبر خوب برای سربازان غایب یزدفردا: فرمانده سپاه الغدیر استان یزد: مشمولانی که هشت سال از زمان غیبت آن‌ها می‌گذرد، می‌توانند خدمت خود را به صورت ناپیوسته بگذرانند.

به گزارش یزدفردا: سردار حسین زارع کمالی در جمع بسیجیان و فرماندهان ادوار پایگاه‌های بسیج مهریز گفت: مشمولانی که هشت سال از زمان غیبت آن‌ها می‌گذرد، می‌توانند خدمت خود را به صورت ناپیوسته حداقل ۲ و حداکثر هشت سال در پایگاه‌های بسیج بگذرانند.

وی افزود: این ایده سپاه برای تغییر گذراندن نحوه دوره سربازی برای نخستین بار اجرا شد، به این ترتیب که تبدیل کردن آن از حالت پیوسته ۲ سال به دوره ناپیوسته باشد. 

فرمانده سپاه الغدیر ادامه داد: مشمولانی که هشت سال از زمان غیبت آن‌ها می‌گذرد، می‌توانند خدمت خود را به صورت ناپیوسته حداقل ۲ و حداکثر هشت سال بگذرانند. 

زارع کمالی تصریح کرد: این افراد می‌توانند به صورت پاره وقت فعالیت کرده و بعد از گذشت چند سال کارت پایان خدمت دریافت کنند.