زمان : 03 Dey 1402 - 21:29
شناسه : 189192
بازدید : 3376
کمک کمیسیون بانوان کانون وکلای یزد به آزادی زندانیان کمک کمیسیون بانوان کانون وکلای یزد به آزادی زندانیان یزدفردا: به همت کمیسیون بانوان کانون وکلای استان یزد مبلغ ۳۴ میلیون تومان برای آزادی یک زندانی زن اهدا شد.

به گزارش یزدفردا: مبلغ ۳۴ میلیون تومان برای مشارکت در آزادی یک زندانی جرائم غیر عمد از طرف کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری یزد به حساب ستاد مردمی دیه استان واریز شد.

محمدحسین جعفری رئیس کانون وکلای استان هدف این کانون از این اقدام خداپسندانه را خشنودی خداوند و آرزوی خیر و برکت برای نهاد وکالت بهت عنوان مدافعان بی بدیل حقوق عمومی یاد کرد و گفت: این مبلغ در ایام فاطمیه و به همت کمیسیون بانوان کانون وکلای دادگستری جمع آوری و برای مشارکت در آزادی یک زندانی جرائم غیر عمد به ستاد مردمی دیه استان یزد اهدا شد.

گفتنی است هفته گذشته نیز مبلغ ۶۰ میلیون تومان از طرف کانون وکلای دادگستری برای مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اهدا شده بود.