زمان : 26 Dey 1402 - 04:13
شناسه : 189653
بازدید : 3272
شهرک صنعتی یزد نیازمند تجهیزات آتش نشانی شهرک صنعتی یزد نیازمند تجهیزات آتش نشانی یزدفردا: رئیس آتش نشانی اعتبار مورد نیاز برای مدیریت بحران در شهرک صنعتی را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش یزدفردا: سعید پاک سرشت با یادآوری حادثه خطرناک آتش‌سوزی شهرک صنعتی در ماه‌های اخیر، اعتبار مورد نیاز برای مدیریت بحران در شهرک صنعتی را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به افزایش حوادث و حریق در شهرک صنعتی یزد در سال جاری عنوان کرد: خرید تجهیزات مورد نیاز مدیریت بحران در شهرک صنعتی ضروری است و با توجه به تاکید استاندار محترم باید هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد.

پاک سرشت اظهار کرد: شهرداری یزد از سال گذشته تاکنون ۶۴ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات تخصیص داده، اما این اعتبار هرگز پاسخگوی نیاز استان نیست و باید در سطح کلان‌تر تامین شود.