کاهش ۱۵ درصدی حوادث ناشی از کار در واحدهای تولیدی در یزد
یزدفردا: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد: در سال جاری حوادث ناشی از کار در واحدهای تولیدی یزد ۱۵ درصد کاهش داشته است.
به گزارش یزدفردا: فلاحتی با اشاره به یکهزار و ۶۷۷ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی در راستای پیشگیری از حوادث ناشی از کار گفت: در سالجاری ۱۵۵ مورد حوادث ناشی از کار در واحدهای تولیدی استان اتفاق افتاد که عمدتا جزئی بوده و نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد کاهش داشته است.
وی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان را ۲ هزار و ۲۷۹ نفر بیان کرد و گفت: ۵۴ درصد این افراد بانون هستند؛ اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه کاری از سیاستهای اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد خاطرنشان کرد: در این زمینه تاکنون ۹۰۰ نفر جذب بازار کار شدند و برای جذب بقیه هم اقداماتی در دستور کار قرار دارد.