زمان : 08 Mehr 1404 - 06:48
شناسه : 215639
بازدید : 544
ببینید| ۶۷ سال پیش، داستان مادری بدون دست و الهام‌بخش ببینید| ۶۷ سال پیش، داستان مادری بدون دست و الهام‌بخش یزدفردا؛ در سال ۱۹۵۸، یک مستند کوتاه با عنوان مادری در میلیون، که به نام مادر بدون دست نیز شناخته می‌شود، داستان خانم فلورنس «فلوری» لاملی، زن بریتانیایی‌ را روایت کرد که بدون دست متولد شد و بعدها بر اثر بیماری هر دو پای خود را نیز از دست داد، اما با مهارت و اراده‌ای فوق‌العاده از هفت فرزند خود مراقبت می‌کرد.

به گزارش یزدفردا؛ این فیلم توانایی او را در پخت و پز، نظافت و رسیدگی به کودکانش تنها با استفاده از پاها و دهان نشان می‌دهد و باورهای زمانه درباره ناتوانی و مادری را به چالش می‌کشد.

امروزه این مستند اغلب به‌عنوان یک سند تاریخی الهام‌بخش از استقامت و یادآوری نحوه سازگاری خلاقانه افراد دارای ناتوانی با زندگی روزمره علی‌رغم موانع اجتماعی مورد استناد قرار می‌گیرد.