زمان : 22 Farvardin 1405 - 14:10
شناسه : 220652
بازدید : 2548
هیچ حمایتی در جریان جنگ رمضان از رسانه‌های استان نداشتیم مدیر کل فرهنگ و ارشاد یزد: هیچ حمایتی در جریان جنگ رمضان از رسانه‌های استان نداشتیم یزدفردا؛ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته توسط این دستگاه در ایام جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، اعلام کرد: در جریان جنگ رمضان نتوانستیم هیچ حمایتی از رسانه‌ها داشته باشیم و رسانه‌ها و مطبوعات استان کاملاً دلسوزانه و متعهدانه و به رغم فقدان حمایت‌ها، در این ایام فعالیت داشتند.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ حجت الاسلام عباس دانشی امروز شنبه ۲۲ فروردین در نشست با خبرنگاران ضمن قدردانی از حضور ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی در میادین و هم پای با نیروهای مقتدر مسلح کشورمان در جریان تجاوزات آمریکایی صهوینسیتی، گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز همراستا با دیگر دستگاه‌ها و ادارات تلاش کرد تا خدمات خود را در ایام جنگ نیز استمرار ببخشد.

وی در همین رابطه از برگزاری اتاق خبر شورای اطلاع‌رسانی استان با حضور مسئولان و مدیران خبر داد و افزود: برگزاری گردهمایی فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان و حضور در اجتماعات مردمی جهت بیعت با ولی فقیه، فعالیت هنرستان‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و نیز ۲۰۰ کانون فرهنگی هنری استان در آیین‌های ویژه شهادت قاند امت از دیگر اقدامات صورت گرفته در این ایام بود.

دانشی با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در ایام تجاوز دشمن به کشورمان در شهرستانهای مختلف، گفت: امشب شنبه ۲۲ فروردین نیز شاهد برپایی موکب فراگیری به نمایندگی از جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان در میدان امیرچخماق و در جریان اجتماع مردم دارالعباده خواهیم بود.

وی از برگزاری ۹۰ تئاتر خیابانی در استان طی ایام جنگ ۴۰ روزه خبر داد و گفت: خوشبختانه تقریباً تئاترهای خیابانی به پای اصلی رویدادها در استان و شهرستانها تبدیل شده است.

وی برگزاری پویش «هر مسجد، یک میدان» را از دیگر این برنامه‌ها خواند و گفت: در این مدت شاهد تولید آثار فاخری مانند فیلم کوتاه در استان بودیم که به زودی شاهد رونمایی از چهار فیلم کوتاه در شهرستان ابرکوه خواهیم بود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به برگزاری محفل شعر با حضور شعرای استان به مناسبت نیمه ماه رمضان اشاره کرد و گفت: جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان تلاش کرد آنطور که در توان و شایسته بود در شرایط جنگ رمضان فعالیت داشته باشد و خوشبختانه در بسیاری از حوزه‌ها مانند خلق آثار هنری و انتشار در فضای مجازی از جمله تهیه و انتشار پوسترهای شهادت مقام معظم رهبری و نیز پوستر ولی فقیه سوم، از همان روزهای ابتدای جنگ پیشگام بودیم.

وی ابراز کرد: برخلاف برخی از استانهای کشورمان در جریان تجاوز اخیر دشمن هیچ خسارتی به اماکن فرهنگی و هنری استان وارد نشده و امیدواریم در روزهای آینده شاهد بازگشت ثبات به عرصه‌های مختلف کشورمان و شاهد پیروزی قطعی ملت ایران باشیم.

دانشی در مورد موضوع سفید شدن خطوط اصحاب رسانه، گفت: پیگیری‌ها و مذاکراتی را با دستگاه‌های مربوطه صورت دادیم ولی تاکنون مگر در موارد محدودی به نتیجه نرسیده‌ایم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان نیز متذکر شد: در جریان جنگ رمضان نتوانستیم هیچ حمایتی از رسانه‌ها داشته باشیم و رسانه‌ها و مطبوعات استان کاملاً دلسوزانه و متعهدانه و به رغم فقدان حمایت‌ها، در این ایام فعالیت داشته و دارند.