زمان : 02 Mordad 1405 - 20:59
شناسه : 223028
بازدید : 314
تنگه هرمز ابزار پشیمان کننده‌ای برای جنایت کاران آمریکا امام جمعه موقت یزد: تنگه هرمز ابزار پشیمان کننده‌ای برای جنایت کاران آمریکا یزدفردا؛ امام جمعه موقت یزد : تنگه هرمز ابزار پشیمان کننده‌ای برای جنایت کاران آمریکاست که خداوند در اختیارمان قرار داده است

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ آیت الله مدرسی امروز در خطبه‌های نماز جمعه یزد با اشاره به جنایات و وحشی گری‌های تروریست‌های امریکایی گفت: این رژیم هیچ ارزشی برای ارزش‌های انسانی قایل نیست، رحم و مروتی ندارد و مثل حیوان‌ها رفتار می کند.

امام جمعه موقت یزد افزود: نه تنها ما بلکه بشریت نیز این روز‌ها در مقابل امریکای وحشی ارامشی ندارند.

خطیب نماز جمعه یزد گفت: باید به گونه‌ای با امریکایی‌ها رفتار کنیم که برایشان پشیمان کننده باشد وخداوند ابزار‌های پشیمان کننده‌ای در اختیار مان قرار داده است از جمله موقعیت جغرافیایی کشورمان و مهمتر از ان تنگه هرمز و یا انسجام اجتماعی مردم کشورمان که با مقاومت خود امریکا را پشیمان خواهند کرد وی تصریح کرد تجربه ثابت کرده است مردم ما وقتی گوش به فرمان ولایت بوده‌اند و وحدت و انسجام خود را حفظ کرده‌اند پیروزی‌های بزرگی نصیبشان شده است.

وی افزود: در این شرایط نیز باید با پیروی از ولایت وحدت و انسجام خود را حفظ کنیم و با آگاهی و بصیرت در مقابل دشمن مقاومت کنیم و یقیت داشته باشیم پیروزی از ان ماست.

گرامیداشت پنجم مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دیگر موضوعی بود که امام جمعه موقت یزد به ان اشاره کرد.