زمان : 17 Shahrivar 1405 - 17:53
شناسه : 223763
بازدید : 249
تحول زیرساختی شبکه برق مهریز در ۶ ماه نخست سال؛ از روشنایی پایدار تا رفع افت ولتاژ تحول زیرساختی شبکه برق مهریز در ۶ ماه نخست سال؛ از روشنایی پایدار تا رفع افت ولتاژ یزدفردا؛ رئیس اداره برق مهریز از تحولات گسترده در شبکه توزیع برق این شهرستان در نیمه نخست سال جاری با تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف و ارتقای زیرساخت‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ حسن شایق ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری ۹۹ میلیارد تومانی در شبکه برق شهرستان، اظهار کرد: این مبلغ، تنها یک هزینه جاری نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری استراتژیک برای کاهش مصرف انرژی است که نتایج آن در تحلیل‌های کارشناسی مشهود است.

وی با اشاره به موفقیت در پروژه اصلاح روشنایی معابر، افزود: جایگزینی ۶۷۲ چراغ گازی پرمصرف ۱۵۰ واتی با مدل‌های ۸۰ واتی LED در بلوارهای اصلی مهریز، علاوه بر بهبود کیفیت روشنایی، منجر به نصف شدن (کاهش ۵۰ درصدی) مصرف برق در بخش روشنایی معابر شده است.

شایق با بیان اینکه مدیریت مصرف با دقت پیگیری می‌شود، گفت: در همین راستا ۲۵۵ کنتور معیوب تعویض شده و برنامه‌ریزی برای جایگزینی مابقی کنتورهای معیوب در دو ماه آینده نیز در دستور کار قرار دارد.

رئیس اداره برق مهریز با اشاره به حمایت دولت از پروژه نهضت ملی مسکن تصریح کرد: مبلغ ۵۲ میلیارد تومان برای احداث بیش از ۲۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط در سایت‌های «گلستان» و «شهید رئیسی» اختصاص یافته که زیرساخت لازم برای سکونت خانوارها را فراهم کرده است.

وی با تأکید بر نگاه عدالت‌محور در توزیع انرژی، افزود: پروژه‌های رفع افت ولتاژ در ۱۰ نقطه از جمله مناطق حاجی‌باقری، تنگه چنار، جنت‌آباد و جعفرآباد اجرایی شده است. همچنین با نصب ۱۵ دستگاه ترانس جدید در سایت‌های مسکن ملی و مناطق شهری، ظرفیت شبکه برای پاسخگویی به متقاضیان جدید به شدت افزایش یافته است.

شایق به اهمیت رعایت حریم‌های ایمنی شبکه در مناطق روستایی از جمله منشاد و بنادک سادات اشاره کرد و گفت: جابه‌جایی شبکه‌ها برای رعایت فواصل قانونی، نه تنها برای جلوگیری از حوادث و برق‌گرفتگی الزامی است، بلکه پیش‌شرط تحویل و بهره‌برداری استاندارد از زیرساخت‌هاست.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایه‌های مردمی در خصوص تابش نور در برخی بلوارها، تصریح کرد: اگر درختانی در نزدیکی پایه‌های چراغ مانع تابش نور هستند، نگران نباشید؛ ما با هماهنگی شهرداری در حال هرس کردن درختان هستیم تا مسیرهای تردد شهروندان در شب روشن و امن باشد.

شایق در پایان با اشاره به گرمای شدید سال جاری، از شهروندان درخواست کرد: با توجه به درخواست وزارت نیرو، هوشمندانه مصرف کنیم. منظور ما قطع کامل نیست، بلکه استفاده درست و بهینه است تا شبکه برق با فشار کمتری فعالیت کند.