زمان : 27 Shahrivar 1405 - 19:20
شناسه : 223896
بازدید : 1209
نخستین اهدای سلول بنیادی مغز استخوان جهت پیوند غیرهمسان در یزد نخستین اهدای سلول بنیادی مغز استخوان جهت پیوند غیرهمسان در یزد یزدفردا؛ دکتر فراهت، فوق تخصص خون و انکولوژی: برای اولین بار در یزد، سلول‌های بنیادی یک فرد از طریق دستگاه استخراج و به تهران ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ دکتر فراهت، فوق تخصص خون و انکولوژی با بیان اینکه در فرایند پیوند مغز استخوان، سلول‌های بنیادی فرد سالم گرفته شده و به فرد بیمار منتقل می‌شود، گفت: برای اولین بار در یزد، سلول‌های بنیادی یک فرد از طریق دستگاه استخراج و به تهران ارسال می‌شود. 

مدیرکل انتقال خون استان یزد نیز اظهار کرد: یکی از وظایف انتقال‌دهندگان خون، تهیه سلول‌های بنیادی است که از سال ۱۳۹۵ این مهم در استان یزد آغاز شده و تاکنون نمونه آزمایش حدود دو هزار اهداکننده سلول‌های بنیادی، تهیه شده است.

جوادزاده یادآور شد: افراد ۱۸ تا ۴۰ سال می‌توانند جهت ثبت‌نام و اهدای سلول‌های بنیادی، به اداره کل انتقال خون مراجعه نمایند که این اهدا می‌تواند مسبب نجات جان بیماران بسیاری شود.