www.yazdfarda.com
توهین به اساتید و رباست دانشگاه آزاد در نشریه دانشجوئی طلوع(انتخابات مجلس هشتم 481)

در پی حرکتهای تخریبی صورت گرفته در چند روز اخیر ،اهانت نامه حکیم الهی نویسنده نشریه طلوع که به اهانت به اساتید و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یزد پرداخته است واکنشهای مختلفی را بر انگیخت

05 ارديبهشت 1387 - بعدازظهر 01:12                         تعداد باردید : 6308                          کد خبر : 10349

توهین به اساتید و رباست دانشگاه آزاد در نشریه دانشجوئی طلوع  (انتخابات مجلس هشتم 481)

یزدفردا :در پی حرکتهای تخریبی صورت گرفته در چند روز اخیر ،اهانت نامه ای  به قلم یکی از دانشجویان در نشریه دانشجوئی طلوع منتشر شد  ........... که  به اهانت به اساتید و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یزد پرداخته است  واکنشهای مختلفی را بر انگیخت و متاسفانه این دانشجو نما با پرچم اصلاح طلبی راهی را انتخاب نموده که بزرگان اصلاحات از آن تبری می جویند امید می رود که روزی برسد که بتوانیم بدون توهین و هتاکی مطالب منطقی خود را در جامعه نشر دهیم .

و در پی انتشار و توزیع این نشریه دانشجویان و تشکلهای دانشجوئی در یک اقدام خود جوش این حرکت را محکوم نموده و از مسئولان درخواست برخورد قانونی با افراد هتاک را نمودند .

گفتنی است که در این سرمقاله از  استاد شایق آزاده سرافراز هشت سال دفاع مقدس (حافظ کل قران و نهج البلاغه )که عمر خود را صرف پرورش مفسرین قران نموده و در راه اعتلای فرهنگ قرآنی و اسلامی تلاشهای فراوانی نموده ،گرفته تا دیگر اساتید و ریاست دانشگاه مورد هتک حرمت قرار گرفته اند .

و در این راستا شنیده های ما حاکی از آن است که دامنه اعتراضات به بیرون از دانشگاه نیز کشیده شود و  هیئت های مذهبی استان نیز در حال رایزنی برای بر پائی تجمع های اعتراضی در مورد انتشار اهانت نامه نشریه طلوع و در خواست از مراجع ذیصلاح برای برخورد قانونی با متخلفین می باشند .

ولازم به ذکر است که شایعاتی مبنی بر حمایت بعضی از مسئولین دانشگاه از نویسنده و انتشار دهندگان و همچنین ارتباط این حرکت با انتخابات مجلس  و مسائل سیاسی روز استان نیز  شنیده شده که امید واریم این موضوع صحت نداشته باشد .

یزدفردا