پیام فرهاد مجیدی پس از نظرسنجی نود
فرهاد مجیدی از همه کسانی که در نظر سنجی برنامه نود به او رای دادند تشکر کرد.
 
فرهاد مجیدی که در نظر سنجی برنامه نود 33 درصد از آرای محبوب ترین بازیکن دو دهه اخیر فوتبال ایران را به خودش اختصاص داد در پیامی که در اینستاگرام منتشر کرده نوشته است: «قلب فوتبال ایران بین این همه تیم 33 درصد به رنگ آبی است و این برای من و همه استقلالی ها غرور انگیز و قابل افتخار است. ضمن آرزوی موفقیت برای دوستان خوبم علی کریمی و خداداد عزیزی،دلم می خواهد از همه آنهایی که در نظرسنجی های مختلف همواره به من لطف داشتند از صمیم قلب تشکر کنم.به امید فتح عددهای تازه در روزهای نزدیک!»
http://yazdfarda.com/media/news_gal/file_91245.jpeg


۱۸ اسفند ۱۳۹۳ 
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: وزیر ورزش از خودش می‌گوید، چون پرسپولیس هم مثل استقلال خریدار ندارد.

به گزارش فارس، علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل سابق استقلال این فصل برخلاف بسیاری از فصل های فوتبالی کشورمان در کنار آبی ها نیست. او اول فصل با توجه به سونامی که از سوی وزارت ورزش علیه مدیران سرخابی رخ داد، مانند محمد رویانیان، همتای خودش در پرسپولیس از استقلال کنار گذاشته شد.
 
در فوتبال کشورمان علی فتح الله‌زاده با توجه به عقبه ای که دارد، غیبتش کاملا احساس می شود؛ از مصاحبه های جنجالی و بمب ترکاندش در جذب بازیکن گرفته تا دریافت مدرک شوالیه و ... گواهی می دهند که او همواره در این فوتبال خبر ساز بوده است.
 
ترجیح می دهیم صحبت را از خاطره ها شروع کنیم. قشنگ ترین خاطره شما از مدیریت در استقلال چیست؟
جذب ستاره بی چون چرای پرسپولیس مهدی هاشمی نسب بهترین خاطره من از حضورم در استقلال است. البته این را به هواداران پرسپولیس بگویم که این بازیکن انصافا تا آخرین لحظه برای ماندن در پرسپولیس صبر کرد و حتی آخرین قول و قرارها را او با نبی و عابدینی گذاشت. من برای جذب هاشمی نسب برای سه فصل 92 میلیون تومان به او پول دادم که البته خیلی ها همان موقع ها با بی انصافی نوشتند که 110 میلیون تومان هاشمی نسب برای یک سال گرفته است، اما صحیح نبود.
 
شما چقدر بالاتر از پرسپولیس به او پیشنهاد داده بودید؟
ما 20 میلیون تومان بالاتر از پرسپولیس به او پیشنهاد داده بودیم. خود هاشمی نسب می گفت اگر پرسپولیس همان 70 میلیون تومان را بدهد با آنها تمدید می کند و این را تاکید کرده بود و حتی آخرین قول و قرار خود را پیش خودم با نبی و عابدینی گذاشت. او به باشگاه پرسپولیس رفت و قرار شد اگر با آنها به توافق نرسد بیاید و با ما قرارداد امضا کند.
 
او با پرسپولیس به توافق نرسید و طبق قولش پیش ما آمد و ما هم بلافاصله چک را به او دادیم و قرارداد امضا شد. ما از جذب او خیلی خوشحال بودیم او به معنای واقعی یک ستاره بود. دو سال پشت سر هم به ما گل زده بود و البته وقتی او را خریدیم بابت اینکه در استقلال جواب می دهد یا نه ریسک کردیم. به هر حال یک جا باید گل هایی که به ما زده بود را پس می داد.
 
سرمربی آن زمان استقلال منصور پورحیدری بود. نظرش در مورد جذب هاشمی نسب چه بود؟
وقتی من این بازیکن را جذب کردم حتی پورحیدری هم خبردار نشد. به او زنگ زدم گفتم برای هاشمی نسب چه برنامه ای داری و او شروع به توضیح دادن کرد و راه های بستن او را می گفت اما من با خنده به او گفتم تو باید حواست را به او جمع کنی تا مصدوم نشود. او دیگر بازیکن استقلال است. منصورخان پشت تلفن به من گت شوخی نکن و باور نکرده بود که او را گرفته باشم. در هر صورت هاشمی نسب در اولین دربی هم برای ما گلزنی کرد آن هم چه گلزنی. آن هم به چه کسی؛ احمدرضا عابدزاده و مقابل دفاع مستحکمی مثل افشین پیروانی.
 
از دیگر خاطراتتان هم بگویید.
یکی دیگر از خاطره های همیشه شیرین برای من کل‌کل هایم با دوست همیشگی‌ خودم، امیر عابدینی بر سر احمد مومن زاده بود. ناصر حجازی خدا بیامرز اصلا از اول او را برای گل زدن به استقلال نیاورده بود البته من گفته بودم او باید آقای گل شود اما ناصر حجازی نگاه فنی به این بازیکن داشت و همیشه به من می گفت احمد شاید گل نزند و من هم از او این را نمی خواهم اما در همان جلو سه مدافع را به خودش مشغول می کند. البته احمد یک گل در آن فصل زد که از شانس او اعلام شد تور پاره بوده است( با خنده) نگاه من آن روزها فنی نبود اما نگاه حجازی به مون زاده خیلی فنی بود.
 
کدام دربی به شما سخت گذشت؟
دربی ها همیشه برای من سخت بوده است و نگران باخت و ناراحتی هواداران همیشه بودم. اگر می باختیم خودمان سوت و کور می شدیم و همیشه از دو روز قبل نگرانی بابت دربی داشتم. بردن و باختن در دربی همیشه تبعات خودش را دارد اما دربی که 2 بر صفر توانستیم پرسپولیس را ببریم و گلی که ورمزیار در این بازی زد از سخت ترین دربی هایی بود که پشت سر گذاشتم. آن روزها می گفتند که استقلال خیلی ضعیف تر از پرسپولیس است و می ترسیدم که با 4 یا 5 گل بازنده شویم و نتوانیم سرمان را بالا ببریم. یادم است که من آن روز دیر به سمت ورزشگاه راه افتادم و وقتی در ماشین رادیو را روشن کردم اعلام شد که بازی دو بر صفر است. من فکر کردم که استقلال دو بر صفر عقب است اما گوینده اعلام کرد که استقلال دو بر صفر پیش است. وقتی این را شنیدم از راننده خواستم پایش را روی گاز بگذارد تا زودتر به ورزشگاه برسم.
 
کار با کدام مربی برای شما راحت تر بوده است؟
مظلومی و منصور پورحیدری به خصوص مظلومی چون خیلی راحت تر کار می کردم و بر اوضاع مسلط تر بودم.
 
با ناصر حجازی چطور؟
کار با او خیلی سخت بود. چون ناصرخان خیلی جدی بود. او تمام وقت خود را برای کار می گذاشت. اگر می دید کسی در کار جدی نیست خیلی عصبانی می شد. ناصر حجازی در کار خیلی صادق بود.شاید فکر کنید چون اکنون در کنار ما نیست این حرف را می زنم اما او به معنای واقعی برای باشگاه و مدیرعامل دلسوز بود. اصلا باشگاه  را برای جذب بازیکن تحت فشار نمی گذاشت و اصرار به خرید خوب نداشت. می گفت اگر بازیکنی گران است نخر.
 
پس زمان حضور حجازی شما بازیکن گران نخریدید؟
طبق عرف خرید می کردیم. البته یک بار مجبور شدم که به ناصر حجازی بابت خرید فرهاد مجیدی راستش را نگویم. آن موقع حجازی می گفت مجیدی را 6 میلیون بیشتر نخرید که او را با قیمت بیشتر نمی خواهم اما من مجبور شدم که آن سال مجیدی را 8 میلیون تومان بخرم ولی هیچ وقت قیمت واقعی او را به ناصرخان نگفتم.
 
خیلی ها معتقد هستند که جذب هاشمی نسب توسط شما فتح بابی شد برای انتقال هایی با پول زیاد.
من این را قبول ندارم چون قبل از هاشمی نسب، کریم باقری با قراردادی 30 میلیون تومانی در یک فصل قرارداد بسته بود. او آن زمان دو سه میلیون بیشتر از هاشمی نسب پول گرفته بود. من به طور کلی اعتقادی به سقف قرارداد ندارم. چون اعتقاد دارم هر جا درآمد خودش را دارد. وقتی شما در تهران زندگی می کنید باید هزینه زندگی در تهران را داشته باشید و این اصلا بد نیست که هر جا خرجش با دیگری جداست. ما باید تکلیف را با خودمان روشن کنیم؛ یا قهرمانی می خواهیم یا نمی خواهیم. نمی شود قهرمانی خواست اما سنخیتی بین کارها وجود نداشته باشد.  مثلا به ما می گویند چرا باید تیم های ایرانی به اماراتی که جمعیت بسیار کمتری از ایران دارد ببازد در صورتی که نباید به جمیعت این مسائل را مقایسه کرد. ما وقتی به عنوان یک تیم ایرانی به لیگ قهرمانان آسیا می رویم تنها با امارات بازی نمی کنیم در حقیقیت با برزیل، آلمان و ... بازی می کنیم. تیم های عربی هر کدام چندین بازیکن دو ملیتی دارند. پارسال تیم السد قطر دو بازیکن 12 و 8 میلیون یورویی داشتند. این پول یعنی 90 میلیارد تومان، یعنی هزینه سه سال کل استقلال. پس با این شرایط چه انتظاری از تیم ها می رود؟ اگر تیم های ایرانی چنین تیم هایی را شکست می دهند معجزه می کنند. این توانایی و غیرت بازیکنان ایرانی است. این مسائل را باید قبول کرد. وقتی بازیکنی مثل آندرانیک تیموریان از قرارداد 6 میلیاردی اش در آن سال گذشت خیلی ها باور نکردند اما او واقعا با تفاوت 4 میلیارد تومان در استقلال حاضر شد بماند و این گذشت را انجام داد اما متاسفانه در این شرایط نابرابر عده ای حمله می کنند که پول بیت المال را به بازیکنان می دهیم. در حالی که قیمت های روز دنیا همین است. از نظر من این بازیکن فداکاری کرده است.
 
طبق آخرین رده بندی بارسلونا، بایرن مونیخ و رئال مادرید با درآمدهای بالای 450 میلیون یورو 60درصد هزینه های خود را از طرف تلویزیون تامین می کنند اما در ایران حق پخش به معنی واقعی پرداخت نمی شود. اگر می خواهند فوتبال را این طور پیش ببرند تعطیل شود بهتر است وگرنه باید بگذارند که در آن هزینه شود. ما در این حالت زور می زنیم اما نمی توانیم قهرمان شویم.
 
شما چه پیشنهادی دارید؟
از مسئولان می خواهم که فوتبال را رها کنند تا بتواند هزینه هایش را تامین کند. وقتی فوتبال خودش می تواند خوب کار کند و درآمد داشته باشد برخی ناراحت می شوند. ما باید به مردم اعتماد کنیم. من یک عکس از علی پروین و خانواده او قبل از انقلاب دیدم که خانم ها با چادر بودند. این بچه ها بچه های انقلاب هستند و باید به آنها اعتماد شود.هر چند به دلیل کم لطفی مسئولان وزارت ورزش در دیدار اهالی ورزش با مقام معظم رهبری نبودم اما در صحبت های ایشان فرازی بود که من لذت بردم و ایشان فرمودند که با بچه های خوب و مستعدی داریم اما باید به آنها توجه شود. این حرف بزرگ جهان اسلام است و باید از این حرف ها درس بگیریم. برخی آدم ها خودخواه و حسود هستند که نمی توانند برخی را تحمل کنند. به نظر من باید دست حمید سوریان را بوسید که بارها پرچم ایران را در جهان به اهتزاز در آورده است.

دلتان برای استقلال تنگ نشده؟
اگر بگویم تنگ نشده دروغ گفته ام. من خودم سال ها فوتبالی بودم و در تمامی رده ها بازی کرده ام. ما باید شرایطی ایجاد کنیم که بتوانیم به سمت کار خوب برویم.
 
به نظر شما خصوصی سازی به بن بست خورده است؟
این روشی که اکنون در پیش گرفته ایم غلط است. ما مدام بر سر پرسپولیس و استقلال زده ایم که چرا باید به این دو تیم کمک شود. چرا باید به سر این دو تیم سرکوفت زده شود. اصلا چرا باید این مبلغ سنگین را برای مزایده بگذارند؟ این کارها پارادوکس است. من از رهبر انقلاب شنیده ام که کار را به بخش خصوصی بسپارید و اگر می بینید که توان خرید ندارند آنها را توانمند کنید. آیا این کارهایی که اکنون صورت می گیرد با آن صحبت های ارزشمند همخوانی دارد؟ من اگر رئیس جمهور بودم مدیران سابق تیم ها، پیشکسوتان تیم ها را صدا می کردم و تیم را دست آنها می سپردم. مردم هم این شیوه را قبول می کنند. این کار شدنی است اما ما فقط پول را می بینیم.
 
بین فدراسیون فوتبال و خرید استقلال کدام را انتخاب می کنید؟
درست است که ریاست فدراسیون فوتبال رفیع است اما من همیشه یک استقلالی هستم و این تیم را انتخاب می کنم. من سال ها با مردم در کنار این تیم زندگی کردم. استقلال خاطره من است و دوست دارم اگر نتوانستم در فدراسیون فوتبال خدمت کنم در خدمت استقلال باشم.
 
مگر شما برای حضور در فدراسیون فوتبال نیت جدی دارید؟
بله نیت جدی دارم. به اندازه کافی به کفاشیان فرصت دادم. البته بماند که او گفته اسلامیان گزینه خوبی برای جایگزینی خودش است اما من هم به او می گویم تو برو نگران جایگزینت نباش. ( با خنده بلند) ما این همه به پای او ایستادیم و گفتیم تا خود کفاشیان باشد به فدراسیون نمی آییم اما او بی معرفتی کرد و از گزینه های دیگری برای جایگزینی خودش نام برد.
 
جدایی نیکبخت واحدی از استقلال هم خیلی شوک آور بود.
به نظر من چون استقلال او را نخواست به پرسپولیس رفت. بعید است که چیز دیگری این وسط باشد. البته در آن زمان من مدیرعامل استقلال نبودم. من شاید اگر مدیرعامل استقلال بودم نمی گذاشتم بازیکنی مثل عابدزاده از استقلال می رفت.
 
بهترین مدیرعامل استقلال را چه کسی می دانید؟
علی آقامحمدی چون با مدیریت او استقلال قهرمان آسیا شده و دیگر چنین فرصتی نصیب استقلال نشده است.
 
این روزها بین شما و امیر قلعه نویی بحث هایی پیش آمده. نمی خواهیم نبش قبر کنیم ولی این سوال را می پرسیم که کار با او چه خاطره ای در ذهن شما ترسیم شده؟
من یاد قهرمانی می افتم. البته هر مربی که ما من کار کرده یک جام قهرمانی داشته است.
 
یک کلام در مورد فرهاد مجیدی؟
هنوز هم ناراحتم که مجیدی از استقلال جدا شد. اگر او در تیم می ماند قهرمان می شدیم اما شرایط برای ماندنش مهیا نبود و من از این بابت هنوز هم ناراحت هستم. حتی معتقد هستم اگر نکونام هم می ماند قهرمان می شدیم. پژمان منتظری هم قراردادش تمام شده بود و چاره ای نبود.
 
می گویند پژمان منتظری زیرک‌ترین بازیکنی بود که توانست همه پولش را از استقلال بگیرد؟
او اگر زیرک نبود که به تیم ملی دعوت و فیکس نمی شد.
 
سخت ترین بازیکنی که با او مذاکره کرده اید؟
خسرو حیدری. 13 ساعت با او مذاکره کردم. حالا منتظر روزی هستم که او دنبال من بدود( با خنده)
 
چرا در بحث قراردادها مدیران باشگاه ها هیچ وقت با هم هماهنگ نیستند و در نهایت هم باشگاه ها همیشه در نقل و انتقالات متضرر می شوند؟
چون که ما مدیران با هم تفاهم نداریم و برای اینکه تیم قوی داشته باشیم زیر پای هم را خالی می کنیم و به مبارزه با هم می پردازیم. سرمربیان در زمین با هم درگیر هستند و ما مدیران بیرون زمین. این وسط قیمت بازیکنان بی خودی بالا می رود. اگر هم با هم تفاهم می کردیم که نگذاریم قیمت بازیکنان بالا برود برخی دوستان که دستشان به پول وصل بود هزینه ها را بالا می بردند. یادم است یک تیم شهرستانی به فرهاد میدی دو میلیارد تومان پیشنهاد داده بود.
 
بازیکنان فوتبال می گویند مثل کارمندان نیستند که بعد از 30 سال خدمت حقوق بازنشستگی داشته باشند. شما این حرف را قبول دارید؟
حرف بازیکن به نوعی درست است. آنها هنرمند هستند و هزینه هنر خود را می گیرند. خیلی از هنرمندان ما بابت یک ساعت بازی در یک سریال یا فیلم پول های خوبی می گیرند. این مسئله همه جای دنیا هست. مثلا پولی که رونالدو و مسی از لیگ اسپانیا می گیرند یک پزشک اسپانیایی نمی گیرد. متاسفانه ما نشاط اجتماعی نداریم و فوتبال ما خوب تنفس نمی کند. من هم قبول دارم وقتی پول خوب داده می شود باید کیفیت هم داشته باشیم. تا زمانی که در فوتبال دنبال پول دولتی هستیم نمی توانیم این خواسته های خود را عملی کنیم.
 
شما 10 فصل مدیرعامل باشگاه استقلال بودید چرا سعی نکردید این باشگاه به سمت خصوصی شدن پیش برود؟
اتفاقا من اولین کسی هم که بحث خصوصی سازی را مطرح کردم. اگر امروز این بحث هست من دو دهه برایش دویدم. خصوصی کردن دست ما نبوده است اما طالب آن بودیم. الان هم اگر این همه صحبت می شود برای این است که مجلس مجبور کرده که تیم ها خصوصی شوند پس الانی ها هم کاری نکرده اند ولی ما قدم هایش را برداشته بودیم. من ادعا می کنیم اولین نفری هستم که این بحث را مطرح کردم. همان طور که اولین نفری بودم که بحث حق پخش تلویزیونی را عنوان کردم.
 
به نظر شما این دو تیم خصوصی می شوند؟
من بعید می دانم با این روشی که در پیش گرفت اند تمایلی برای این کار دیده نمی شود. برند دو باشگاه قابل خرید و فروش نیست.
 
داستان زمین تلو چیست؟
این زمین از ابتدا هم برای دولت بود. البته زمان دادن این زمین من استقلال نبودم. من همان زمین کمپ را درست کردم کلی فحش خوردم. خود خطیب بارها گفت که این زمین برای استقلال است اما عده ای نمی خواستند این را باور کنند. اینجا هر کسی بخواهد کاری انجام دهد او را می زنند.
 
حسرت جذب بازیکنی بوده که به دلتان باشد؟
حسرت شاید نشود گفت ولی بابت جذب نکردن علی کریمی ناراحت بودم. ما همه کارهای قرارداد او را انجام داده بودیم و تمام شده بود. آن روزها یکی از همکاران گفت فردا کارهایش تمام می شود اما همان شب پرسپولیس با زرنگی صادق درودگر کریمی را گرفت. به نظر من اگر او به استقلال هم می آمد همین مسیر را طی می کرد. برخی بازیکنان مثل او و مجیدی ذاتا تکنیکی هستند.
 
وزیر گفته پرسپولیس مشتری دارد اما استقلال ندارد؟
پرسپولیس را هم کسی نمی خواهد و وزیر از خودش این را گفته است. در پرسپولیس همیشه دو نفر هستند که می خواهند این تیم را بخرند ولی تیم را به آنها نمی دهند. از استقلال هم پاشازاده گفته می خواهم. برخلاف تصورات من به او چیزی نگفتم و معتقدم استقلال به این قمیت نمی ارزد. اگر به من بگویند 100 میلیارد به تو پول می دهیم بیا این باشگاه را بخر نمی خرم چون نه این پول را دارم نه به این قیمت می ارزد. وقتی درآمدی نیست کجا بخرم؟ یک قیمتی گذاشته اند که کسی جلو نمی آید. آقای وزیر شما نمی توانید این طوری ادامه دهید. در قانون هم حتی آمده که به صورت پیمان کاری هم نمی‌توانید این دو باشگاه را اداره کنید. امیدوارم که کار به انحلال دو باشگاه نکشد.
 
یکی از تیترهایی که این اواخر مربوط به شما زده شده این است که صورت های مالی باشگاه استقلال شفاف نبوده است.
خدا را شکر نهادهایی که باید در این خصوص صحبت کنند صورت های مالی من را تایید کرده اند. یک عده ای مریض هستند که وقتی به دستشویی هم می روند می گویند صورت های مالی شفاف نبوده است. من همیشه سرم بالاست چون همیشه همه کارم شفاف بوده است. من حساب ها را شرکت رسمی دولتی دادم تا نظارت کنند. از روز اول هم گفتم که بدهی استقلال 40 میلیارد تومان است اما برخی تازه دوران رسیده حرف های دیگری می زنند.
 
این روزها تعداد تماشاگران فوتبال خیلی کم شده است.
روزی که باید دست به دست هم می دادیم تا این فوتبال حفظ شود این کار را نکردیم. روزی روزگاری بود که استقلال در زمین شیرودی تمرین می کرد و حدود 6 هزار تماشاگر برای تماشای تمرین تیم به ورزشگاه می آمد. خدا بیامرز ناصر حجازی یک روز به من گفت دیگر نمی شود در اینجا تمرین کرد. تعداد تماشاگران بالاست و تیم تمرکز ندارد. به نظر من رسانه ملی باید کمک کننده فوتبال باشد نه اینکه تخریب کند. البته اکنون سرافراز مدیر قوی است اما پیش از او سالها بر طبل ناسازگاری بر فوتبال زده شده است. آنهایی که دنبال خالی شدن استادیوم ها بودند دنبال کار خیر نبودند.
 
انتقادی که همیشه به شما شده این بوده که حاضری خوری کرده اید و از تیم های پایه خود استفاده نمی کنید.
دلیل این مسئله این است که ثبات مدیریت نداریم. حداقل استفاده از تیم های پایه 4 سال است. من 5 سال مدیرعامل استقلال بودم که 60 بازیکن به لیگ برتر دادیم یعنی از تیم های پایه به تیم های دیگر بازیکن داده ایم. بعد ها به دلیل عدم ثبات در مدیریت نتوانستیم این کار را ادامه دهیم. مسئله دیگری که مانع از سرمایه گذاری شد این بود که ما بازیکن را پرورش می دادیم و وقتی به سن سربازی می رسید او را از دست می دادیم. من یک بار 20 سال پیش این پیشنهاد را به ستاد نیروهای مسلح دادم که بیایم با هم تعامل کنیم و اینکه اگر ما 5 بازیکن سرباز داشتیم بتوانیم از دو بازیکن خود استفاده کنیم و در اختیار خودمان باشند. مسئله دیگری که همیشه با آن مشکل داشتیم این بود که فدراسیون در سال های گذشته اجازه قرارداد بلند مدت به باشگاه را نمی داد.
 
به نظر بزرگترین حسرتی که دارید بحث قهرمانی با استقلال در آسیا است.
بله، این حسرت را خیلی به دل دارم. من حسرت روزی را دارم که در تهران قهرمانی را از دست دادیم. من می دانستم آن بازی مقابل جوبیلوایواتا به ضرر ماست. آنها در بازی در زمین گل آلود عادت داشتند و من هنوز هم افسوس آن سال را می خورم. قهرمانی در چنگ ما بود. من با استقلال تا به حال دو بار تا فینال رفتم که یک بار دوم شدیم و یک بار سوم. تا نزدیکی های قهرمانی رفتم. استقلال در زمان مدیریت من بیشترین حضور را مرحله یک چهارم آسیا داشته است. من تا نزدیکی جام رفتم و آن را لمس کردم ولی از دستم پرید.
 
بدترین جدل لفظی را با چه کسی داشتید؟
برخوردی که با مایلی کهن داشتم. اصلا خوب نبود.
 
با کدام مدیر وقت سازمان تربیت بدنی و وزارت ورزش رابطه بهتری داشتید؟
من با همه خوب بودم فقط با آقای گودرزی نیامده در چاله بودم.
 
به نظر می رسد با عباسی هم خیلی رابطه خوبی نداشتید؟
نه با او خوب بودم اما معاونان او با من خوب نبودند. رسولی نژاد با من رفیق بود اما نمی دانم چرا به سمت دیگری رفت.
 
چرا این تصمیم گرفته شد که دیگر شما در استقلال نباشید؟
در هر صورت این جور موقع ها مدیرعامل را راحت عوض می کنند. ما شانس قهرمانی داشتیم یعنی با داشتن 7،8 ملی پوش باید قهرمان می شدیم. اگر یک بازی را برای ما برداشته بودند و استراحت به استقلال می دادند می توانستیم قهرمان شویم. اگر تراکتورسازی را برده بودیم قهرمانی برای استقلال می شد. تیم جدید مدیریتی وزارت ورزش در هر صورت تصمیم خود را گرفته بود. آنها آمده بودند با مسئولیت خادم زهر خود را به این فوتبال بریزند. آنها در حق من بی انصافی کردند و تهمت هم زدند. من هنوز هم منتظر هستم تا آقای خادم آن 300 سهمی که گفته بود به نام خودم زده ام را نشانم دهد.
 
از این همه سال حضور در استقلال چه منفعت هایی برده اید؟
من هیچ نفعی نبرده ام. از هر کسی دوست دارید بپرسید که من یک ریال امکانات یا زمین و وامی از قبل استقلال گرفته باشم. حضورم در استقلال هیچ منفعت مالی برایم نداشته است.
 
پس در سال هایی که استقلال بودی چطور زندگی خود را ساخته ای؟
می توانید از همه اعضای هیات مدیره ای که با آنها کار کرده ام بپرسید که من هیچ وقت حقوق نگرفتم و پاداشی هم برای خودم در نظر نگرفتم تازه از جیبم هم برای استقلال خرج کرده ام. من کارم اقتصادی است. من نیازی به این کار نداشتم. مدیرعامل داشته ایم که هم حقوق گرفته و هم پاداش گرفته که البته من ایرادی نمی گیرم حقش بوده است من هم نیاز مالی داشتم این کار را می کردم.
 
آیا واقعا با این پاسخ شما می‌توان قانع شد که بدون حقوق برای استقلال کار کرده‌اید؟
همین که می دیدم هواداران خوشحال می شوند برایم کافی بود. تمام زجری که کشیده ایم در این سالها برای این بوده که استقلال قهرمان شود و هوادار خوشحال.
 
هوس رفتن به ورزشگاه را در سر ندارید؟
چرا خیلی دلم برای استادیوم تنگ شده اما برای اینکه سوءتفاهمی پیش نیاید نمی روم. حتی یک روز که خیلی دلتنگ شده بودم گفتم بروم سرم را بتراشم و کلاه بر سر بگذارم به ورزشگاه بروم. این تصمیم را برای بازی پرسپولیس و استقلال گرفته بودم اما نرفتم.
 
بازی های استقلال را پیگیری می کنید؟
بله همه را پیگیر هستم. موبایل خودم را هم مجهز کرده ام تا اگر دفتر نبودم بازی را ببینم.
 
شما که از آن دست مدیرانی نیستید که منتظر شکست استقلال باشید؟
خیر، آنهایی که دنبال چنین چیزی هستند عقده دارند. من تا به حال 7 قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی و یک نایب قهرمانی در آسیا دارم.
 
راستی از شوالیه‌تان چه خبر؟ این نشان برای شما خیلی گران تمام شد.
فتح الله زاده در حالی که به ویترین اتاق خود نگاه می کرد تا این نشان را بیابد پاسخ داد: این هم جزو آن دسته از نامهربانی هایی بود که به من شد. اگر قرار بود این نشان پولی باشد سالی یک بار به همه می دادند. شاید سال ها طول بکشد به کسی این نشان را بدهند. خیلی ها این نشان را گرفتند اما این قدر به آنها حمله نشد. من به این رفتارها عادت کرده ام. من درس هم می خوانم به آن ایراد می گیرند. من یک روز به عادل فردوسی پور گفتم چطور تو درس می خوانی این پولکی نیست؟ دانشگاهی که من دکترا گرفتم از معتبرترین دانشگاه های باکو ست که از ایران دو نفر در 8 سال گذشته توانسته اند از این دانشگاه مدرک بگیرند ولی من مانور ندادم. اصلا دوست ندارم این کار را انجام دهد.
 
قصد دارید باز هم به تحصیل ادامه دهید؟
بله می خواهم در کنکور شرکت کنم و این بار از پایه رشته معماری را می خواهم بخوانم. من دکترای خودم را در رشته اقتصاد بین الملل گرفتم. در جلسه دفاع من 25 پروفسور حضور داشتند.
 
آیا این روزها شرایط بهرام افشارزاده را درک می کنید؟
خیلی دلم برایش می سوزد. به او هم گفتند که 35 میلیارد پول می دهند اما نداده اند. آبروی او هم در خطر است و من می دانم به او خیلی سخت می گذرد. خدا به دادش برسد.
 
اولین پیام نوروزی خود را به چه کسی می دهید؟
به بزرگترها. البته من یک لیست آماده دارم که برای همه می فرستم.
 
با بازیکنان استقلال در تماس هستید؟
خیلی ها. سعی می کنم با خیلی از بازیکنان صحبت نکنم چون سوتفاهم پیش می آید. اگر روزی بدانم بازیکنی می خواهد به استقلال جوان بیاید سعی می کنم آن روز دفتر نیایم تا با کسی روبرو نشوم. دوست ندارم هیچ بازیکنی مورد غضب قرار نگیرد.
 
با رویانیان در تماس نیستید؟
من با رویانیان خیلی خوب جفت بودیم. شبی که ما تایلند بودیم و آنجا سر و صدا راه انداخته بودند نصفه شب به او زنگ زدم و گفتم چرا خوابی پلیس و خواب. کجایی که عده ای در تایلند پدر تیم ما را در آورده اند. به نظر من رویانیان به پرسپولیس خدمت کرد و به عنوان یک همکار او زحمت کشید.
 
نظرتان در مورد مشکلات پرسپولیس چیست؟
پرسپولیس امسال مشکلاتی داشته که دیگر باید تحمل کند. امسال دیگر این اتفاقات افتاد و کاری هم نمی تواند کرد. به نظر همین که درخشان را تغییر ندادند کار خوبی کردند.
 
و حرف پایانی؟
برای همه مدیران باشگاهی استقلال آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم که استقلال امسال قهرمان شود. امیدوارم دوباره استادیوم ها دوباره پر شود و نشاط به ورزشگاه ها بازگردد.
پشت‌پرده حذف "رحمتی" از نظرسنجی 90
۱۲ اسفند ۱۳۹۳
پشت پرده حذف دروازه‌بان سابق استقلال از نظرسنجی نودپس از برگزاری نظرسنجی برنامه نود درباره انتخاب محبوب‌ترین بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در هفته گذشته، خیلی زود همین نظرسنجی برای استقلالی‌ها هم برگزار شد تا محبوب‌ترین بازیکن بیست ‌سال اخیر این تیم هم مشخص شود؛ اما نظرسنجی استقلالی‌ها با حاشیه‌های جالب توجهی ‌همراه بود!
 
به گزارش تابناک، هرچند عادل فردوسی‌پور در هفته گذشته، زمان مشخصی را برای برگزاری نظرسنجی استقلالی‌ها مشخص نکرده ‌و حتی امکان برگزاری آن را در سال بعد هم عنوان کرده بود، جو به راه افتاده بعد از نظرسنجی پرسپولیسی‌ها منجر به این شد که در همین هفته این مسابقه پیامکی برگزار شود.
 
از آنجایی که انتخاب پنج گزینه پرسپولیسی‌ها در هفته گذشته و حذف برخی ‌چهره‌ها، هم افکار عمومی را اقناع نمی‌کرد و هم برای چهره‌های حذف شده توقع ایجاد کرده بود، این ‌بار نودی‌ها کار انتخاب گزینه‌های باشگاه استقلال را بر عهده هواداران این تیم قرار داده بودند. به این ترتیب که به ‌جز فرهاد مجیدی و علیرضا منصوریان ـ که محبوبیت چشم‌گیرشان ‌‌آشکار بود ـ لیستی از بازیکنان دو دهه اخیر روی سایت برنامه نود قرار گرفت تا طی یک هفته و برای کاربران این سایت، سه گزینه بعدی این نظرسنجی هم انتخاب شوند؛ بنابراین، سه نفری که تا شب گذشته در صدر جدول قرار می‌گرفتند، به همراه مجیدی و منصوریان ترکیب پنج نفره مسابقه پیامکی نود را تشکیل می‌دادند.
 
روزنامه‌های ورزشی فراوانی هم البته روز گذشته به استقبال این موضوع رفتند و با قرار دادن تصویر گزینه‌های مختلف از انتخاب محبوب‌ترین‌های استقلال در برنامه شب گذشته نود خبر دادند. قرار گرفتن برخی چهره‌هایی که در سال‌های گذشته، بازیکن استقلال بودند و این روز‌ها با قهر باشگاه را ترک کرده ‌و عیله سرمربی تیم موضع گرفته بودند، البته بر حاشیه‌های این نظرسنجی افزود.
 
اما در روز پایانی برگزاری مسابقه برنامه، اتفاق عجیبی در ترکیب آرا رخ داد. در حالی که رونامه‌های ورزشی روز گذشته با توجه به وضعیت آرا، رحمتی را در کنار برهانی و جباری، ‌سه گزینه نهایی مسابقه پیامکی معرفی کرده بودند، ‌یکباره آرای مهدی رحمتی از ۱۵‌ درصد به ۸‌ درصد تغییر پیدا کرد. تا پیش از این، مهدی رحمتی با ۱۵‌ درصد آرا صدرنشین بود و آرش برهانی با ۱۴‌ درصد، مجتبی جباری با ۱۳‌ درصد و جواد زرینچه با ۱۲‌درصد در رتبه‌های بعدی قرار داشتند، ولی به یکباره آرای رحمتی از ۱۵ به ۸ تغییر کرد و سرانجام برهانی، جباری و زرینچه به عنوان سه گزینه نهایی به دور بعدی این مسابقه راه پیدا کنند.
 
گویا در آخرین روز نظرسنجی سایت نود، یکی از مسئولان باشگاه استقلال با مسئولان برنامه نود تماس می‌گیرد و می‌گوید، رحمتی از یک ربات برای رأی دادن استفاده کرده و به این ترتیب، ده یا یازده هزار رأی به حساب خود واریز نموده است. این ادعا با بررسی مسئولان برنامه نود تأیید ‌و مشخص می‌شود ‌آرای رحمتی واقعی نیست و به این ترتیب مجموعه رأی‌هایی که از جمعه به حساب او واریز شده بود، از حسابش کسر می‌شود و به این ترتیب او از صدر جدول محبوب‌ترین‌ها به پایین سقوط می‌کند.
 
عادل فردوسی‌پور هم شب گذشته در ابتدای برنامه، بدون اشاره به نام رحمتی اعلام کرد که ربات‌های هکر در نتایج نظرسنجی روز گذشته سایت برنامه نود اختلال ایجاد کرده بودند که این مشکل برطرف شد.
 
البته این مسأله ‌هنوز معلوم نیست که ‌رحمتی خودش از ربات هکر استفاده کرده بود یا ‌این اتفاق از جای دیگری آب می‌خورد و شاید دروازه‌بان سابق استقلال در جریان آن نیست و این ترفندی برای تخریب دروازه‌بان سابق استقلال است؛ اما هرچه ‌بود، او که از مغضوبان سرمربی استقلال است، قرار بود در لیست نهایی محبوب‌ترین‌های استقلال باشد که این امر محقق نشد.
در برنامه نود چه گذشت؟
 
۰۵ اسفند ۱۳۹۳
برنامه نود دوشنبه ۴ اسفند از ساعت ۲۲:۲۵ به منظور بررسی مسابقات لیگ برتر هفته گذشته از شبکه سوم سیما آغاز شد.
 
به گزارش  نود، این برنامه با تبریک عادل فردوسی پور به مناسبت سالروز تولد حضرت زینب(س) و همچنین روز پرستار به تمام پرستاران کشور آغاز شد.
 
بخش اول برنامه پخش سوال پیامکی برنامه درخصوص انتخاب بهترین بازیکن ۲ دهه اخیر باشگاه پرسپولیس بود.

در این نظرسنجی پرسیده شد محبوب ترین بازیکن دو دهه اخیر پرسپولیس کدام است؟ ۱- کریم باقری ۲- علی دایی ۳- احمدرضا عابدزاده ۴- علی کریمی ۵- مهدی مهدوی کیا 
 
عادل فردوسی پور در توضیح این نظرسنجی گفت: قرار است ما محبوب ترین بازیکن ایرانی را انتخاب کنیم به همین خاطر طی سه شب محبوب ترین بازیکنان پرسپولیس، استقلال، و سایر بازیکنان را انتخاب خواهیم کرد که امشب نوبت پرسپولیس است. با کلی تحقیق به این ۵ گزینه از پرسپولیس رسیدیم که در این بین افشین پیروانی با ۱۱ سال سابقه کاپیتانی پرسپولیس و رضا شاهرودی هم خیلی نزدیک بودند و می توانستند قرار بگیرند. بازیکنانی چون بهروز رهبری فرد، ادموند بزیک و محسن خلیلی و حمید استیلی هم از پرسپولیس بودند که محبوب بودند و نشد در بین گزیه ها قرار بگیرند. بازیکنانی چون فرشاد پیوس و مجتبی محرمی هم چون در این دو دهه در سطح اول فوتبال نبودند در نظرسنجی قرار نگرفتند.
 
وی ادامه داد: برای استقلال ما خودمان ۲ گزینه که محبوبیتشان نیازی به اثبات ندارد یعنی علیرضا منصوریان و فرهاد مجیدی را از قبل انتخاب کرده ایم و برای انتخاب سایر گزینه ها در سایت نظرسنجی قرار داده ایم. از بین اسامی ۱۵ بازیکنی که در سایت قرار دارند با کمک مخاطبان سایر گزینه های نظرسنجی را انتخاب می کنیم. در نهایت یک شب نیز تا پایان فصل به نظرسنجی گزینه های غیر پرسپولیسی و استقلالی اختصاص می دهیم و در آن از میان بازیکنانی چون جواد نکونام، محرم نویدکیا، رضا قوچان نژاد، خداداد عزیزی و ... محبوب ترین بازیکن را انتخاب می کنیم تا به نظرسنجی نهایی راه پیدا کند و محبوب ترین بازیکن دو دهه اخیر را مشخص کنیم.
 
فردوسی پور در ادامه گفت فردا روز مهندس هم هست و این روز را به تمام مهندسان کشور تبریک می گوییم. همچنین به جعفر برزگر خبرنگار ورزشی که در غم از دست دادن برادرش به سوگ نشسته تسلیت می گوییم.
 
با معرفی ابراهیم میرزابیگی به عنوان کارشناس داوری برنامه قرعه کشی مسابقه پیامکی هفته گذشته برگزار شده و نفرات برنده مشخص شدند.
 
مسابقه تیم های نفت تهران و الجیش در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان به عنوان اولین بازی برنامه پخش شد.
 
فردوسی پور پس از پخش بازی گفت تبریک میگیم به تیم نفت چهارمین نماینده ما در جام باشگاه های آسیا شد، خودتون می‌دونید که این تیم میتونست چه سرنوشتی داشته باشه و الان کجاست! آرزوی موفقیت می کنیم برای نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا و انشاالله که طلسم سه دهه قهرمان نشدن تیم های ما در این رقابت ها شکسته شود.
 
در ادامه معرفی رقبای تیم های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا پخش شد.
 
بازی تیم های راه آهن و پدیده اولین مسابقه از هفته بیست و یکم بود که در برنامه این هفته پخش شد.  سپس بازی زیبای تیم های سایپا و فولاد پخش شد. 
 
سایپا در این بازی با دو بازیکن ۱۶ و ۱۷ ساله که برای اولین بار در لیگ به میدان می رفتند وارد بازی شد و به همین بهانه بررسی عملکرد مجید جلالی با جوانگرایی موفق در تیم هایش انجام شد. 
 
پس از  آن بازی تیم های پرسپولیس و صبا همراه با حواشی بازی و اعتراض هواداران به حمید درخشان پخش شد. بازیکنان این تیم در مصاحبه هایشان متفق القول به هواداران برای اعتراض حق می دادند. 
 
در ادامه داوری بازی پرسپولیس و صبا کارشناسی شد با ذکر این نکته از سوی فردوسی پور که گفت خوشبختانه از ۸ بازی این هفته فقط ۴ بازی مشکل داوری داشت و تنها بازی که خیلی مورد داشته بازی سپاهان - ذوب آهن بوده.
 
میرزابیگی در این باره گفت: سرنگونی هادی نوروزی در نیمه اول با ضربه پای مدافع صبا پنالتی نبود و خود نوروزی بود که پایش را به مدافع حریف زد. همچنین هل دادن گابریل از  پرسپولیس در نیمه دوم خطایی نبود، این دست گذاشتن بازیکن صبا نبود که باعث پرت شدن بازیکن پرسپولیس شد و پنالتی برای این تیم رخ نداد.
 
تقویم نبود بخش بعدی بود که پخش شد.
 
از جمله آیتم های تقویم این هفته تولد کریم باقری و محمد خاکپور در ۱ اسفند، تولد روبرتو باجو در ۱۸ فوریه، تولد مایکل جردن اسطوره بسکتبال در ۱۷ فوریه و تولد محمدرضا حیدریان در ۲۸ بهمن بود. از دیگر اتفاقات این هفته برد دوم اسفند سال ۷۴ پرسپولیس برابر استقلال اهواز در فصلی با قهرمانی عجیب پرسپولیس با وجود فاصله ۱۳ امتیازی با صدر جدول بود. سالگرد امضای قرارداد ترکمنچای هم اول اسفند بوده که با این بهانه برنامه نود قراردادهای علی دایی و رضا حقیقی با پرسپولیس و بازیکنان خارجی این سال ها با استقلال را به قرارداد ترکمنچای فوتبالی تشبیه کرد!
 
۵۲ دقیقه پس از آغاز برنامه برای اولین بار آمار شرکت کنندگان در نظرسنجی پخش شد که تا این لحظه نزدیک ۸۰۰ هزار نفر در نظرسنجی شرکت کرده بودند.

پس از مشاهده آمار نود درجه با مرور طنزآمیز مسابقات هفته پیش لیگ برتر روی آنتن رفت.
 
دربی زیبای اصفهان مسابقه بعدی هفته بیست و یکم بود که پخش شد.
 
داوری مسابقه پس از آن کارشناسی شد که میرزابیگی معتقد بود: در صحنه پنالتی سپاهان داور کارتی نشان نداد در حالی که باید مدافع را با کارت قرمز جریمه می کرد. اخراج رحمان احمدی دروازه بان سپاهان صحیح بود چرا که نفر آخر بود و فقط برای زدن مهاجم بیرون آمد. همچنین یک پنالتی برای ذوب آهن اعلام نشد که در این صحنه کاوه رضایی را هل دادند. 
 
در میان کارشناسی داوری این بازی زنگ خوردن و خاموش نشدن گوشی ابراهیم میرزابیگی لحظات جالبی را رقم زد. 
 
پس از داوری آنالیز بازی سپاهان و ذوب آهن هم پخش شد.

مسعود حسن زاده بازیکن جوان تیم ذوب آهن مهمان این برنامه نود بود و با حضور او گفتگوی ویژه این هفته نود آغاز شد:
  • حسن زاده در ابتدا درباره سن خود گفت متولد ۲۳ فروردین ۷۰ هستم و این فروردین  وارد ۲۴ سالگی می شود و همین جا بحث جالب فردوسی پور و حسن زاده آغاز شد به طوری که حسن زاده شدیدا متعقد بود ۲۳ سالش تمام می شود و وارد ۲۴ سالگی می شود و فردوسی پور می گفت ۲۴ سالش تمام شده و وارد ۲۵ سالگی می شود!
  • بچه شرق تهران و منطقه پیروزی بودم و فوتبالم را از تیم محلی شهید ایزدپناه تهران شروع کردم. ۲ سال به خاطر مشکلات خانوادگی نتوانستم فوتبال بازی کنم و سپس در ۱۶ سالگی به تیم جوانان استقلال پیوستم که با این تیم قهرمان تهران شدیم و الان ۴-۵ بازیکن از همان تیم در لیگ برتر بازی می کنند. در این تیم زیاد بازی به من نرسید تا به داماش تهران رفتم و ۲ سال آنجا بودم و آقای گل تهران شدم. با صحبت با آقای فرکی به نفت تهران رفتم که برای امیدها بازی می کردم و با تیم بزرگسالان تمرین می کردم که فرصت بازی به من نرسید تا به لیگ یک و تیم مس رفسنجان رفتم.
  • پاسخ من به سوال نظرسنجی علی دایی است چون الگوی ورزشی من است.
  • یحیی گل محمدی به ما می گوید من کسی که پاس گل می دهد را بیشتر از گلزن دوست دارم، من هم پاس گل زیاد داده ام، پنالتی هم گرفته ام.
  • مشکلی با تعویض شدن ندارم و اگر مربی صلاح بداند من را تعویض می کند و اعتراضی نمی کنم.
  • برنامه نود را اولین بار وقتی ۱۲ - ۱۳ ساله بودم با شرایط سخت دیدم. آن موقع تلویزیون ما در هال بود و همه همان جا می خوابیدند و من مجبورم بودم با هدفون صدا را گوش کنم و وقتی هدفون در می آمد همه بیدار می شدند!
  • ما از اول فصل خوب شروع نکردیم چون ۸۰ درصد اسکلت اصلی ذوب آهن همراه با کادرفنی آن این فصل عوض شده و زمان برد تا تیم جا بیفتد و بالاخره نتیجه داد. ما تا اینجا خوب آمدیم اما به همین مقدار بسنده نمی کنیم و به اهداف بزرگتری فکر می کنیم.
  • به اروپا فکر می کنم و ۱۰۰ درصد تمام برنامه ام ترانسفر از ذوب آهن به اروپا است. من سنی ندارم که الان به کشورهای عربی بروم و انشاالله اول به تیم ملی و سپس به باشگاه های اروپایی راه پیدا می کنم.
  • از کارلوس کی روش صمیمانه تشکر می کنم که به من اعتماد کرد. من جزو ۵۰ نفری هستم که پاسپورتم را برای اردوی تیم ملی گرفته اند.
در میانه گفتگو با حسن زاده بخشی درباره پیش بازی تهیه شده از سوی باشگاه پرسپولیس برای بازی با لخویا و مصاحبه با بازیکنان این تیم پخش شد. 
 
ضمن پخش این بخش فردوسی پور گفت امیدواریم همانند بازی نفت و الجیش که تماشاگران استقبال خوبی داشتند فردا برای بازی پرسپولیس و همچنین سایر نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا هم به ورزشگاه بروند.
 
همچنین پس از آن بخش اول از ۹۰ تا ۹۰ با بررسی حواشی یک هفته گذشته فوتبال کشور پخش شد.
 
بررسی عملکرد لژیونرهای فوتبال کشور نیز در ادامه پخش شد. 
 
نتایج نظرسنجی برای اولین بار ساعت ۰۰:۰۶ پخش شد که علی کریمی با ۲۶ درصد آرا اول بود و علی دایی و احمدرضا عابدزاده با ۲۱ درصد آرا پس از وی قرار داشتند.
 
بخش دوم از ۹۰ تا ۹۰ در ادامه روی آنتن رفت. 
 
عادل فردوسی پور ضمن توضیح درباره این بخش گفت: یک اتفاق خوب در تبریز افتاده، یک پیمانکار سالن های ورزشی به دلیل سقوط تیر دروازه روی یک بازیکن و فوت شدن او مشکل پیدا کرده اما مسئولان باشگاه گسترش فولاد تقبل کرده اند دیه وی را پرداخت کنند تا این فرد به زندان نیفتد.
 
ساعت ۰۰:۳۰ بار دیگر آمار شرکت کنندگان در نظرسنجی پخش شد که این بار آرای علی کریمی ۲ درصد افزایش پیدا کرده و ۲۸ درصد شده بود.
 
بازی کم حادثه و پرحاشیه گسترش فولاد و استقلال بازی بعدی بود که در برنامه این هفته پخش شد.
 
مهم ترین حاشیه این مسابقه بخشش غیرمنتظره جاسم کرار بازیکن عراقی تیم استقلال یک روز قبل از بازی بود که به همین بهانه براتی کارشناس حقوقی فوتبال و بزرگی مسئول حقوقی باشگاه استقلال روی خط برنامه آمدند و در این زمینه توضیحاتی دادند.
 
احمدرضا براتی در ابتدا گفت: با تعلیق حکم جاسم کرار یک مسئله را متوجه شدیم و این که فهمیدیم این مسائلی که راجع به عدم  ابلاغ آرای انضباطی سر آقای نبی شکسته می‌شد مشکل ایشان نبود، آقای نبی در این بخش مظلوم واقع شدند و پس از وی هم این مسئله ادامه پیدا کرد.
 
وی افزود: فرآیند رسیدگی به محرومیت آقای کرار سه مرحله بود که هر سه تصمیم کمیته انضباطی دارای ایراد و مشکل بود. رای اولیه که صادر شد از حیث ماده مورد استناد اشتباه بود. ایشان در اثر اعتراض به داور از زمین اخراج شده بود در حالی که به استناد ماده ای که مربوط به اعتراض به داور در مصاحبه مطبوعاتی بود محرومش کرده بودند.
 
همچنین این رای قطعی بود و تجدید نظرخواهی ویژه ای که باشگاه استقلال کرد قابل پذیرش نبود چون ماده که ای در تجدید نظرخواهی ویژه مورد استناد قرار می گیرد این است که اگر مدرکی در رسیدگی پنهان مانده باشد در این صورت می تواند تجدیدنظرخواهی ویژه شود. این اتفاق جلوی چشم میلیون ها بیننده افتاد بنابراین چیزی نبود که پنهان باشد و طرح تجدیدنظرخواهی ویژه و پذیرش آن کاملا غیرقانونی بود. اصلا امکان صدور دستور موقت هم کاملا اشتباه بود چون اینجا موضوعیت نداشت.
 
براتی تاکید کرد: ما اعتقاد داریم با توجه به سوابقی که آقای کرار داشت شایسته محرومیت  بود، اما رایی که بلافاصه باید اجرا می شد ۹ روز به تاخیر افتاد و اگر در این میان حقی از گسترش فولاد ضایع می شد چه کسی پاسخگو بود؟ از طرف دیگر کمیته انضباطی حق تشدید رایی که تجدیدنظر خواهی شده را نداشته و هم تعلیق غلط بود هم ۱ جلسه افزایش پیدا کردن محرومیت هم اجحاف در حق استقلال بود. احترام امام زاده دست متولی است و وقتی کمیته انبضاطی این چنین آرای خود را دچار تزلزل می کند نباید به دنبال تمکین اعضای فوتبال از آرای خود باشد.
 
سپس محسن بزرگی معاون حقوقی باشگاه استقلال از طریق تلفن به جمع اضافه شد و در این باره گفت: ما به این رای اعتراض داریم. کمیته انضباطی به دلیل زیاد بودن پرونده ها دچار کم دقتی شده است. باشگاه استقلال مخدوش بودن رای پرونده کرار را تذکر داد اما متاسفانه تشدید این حکم این شائبه را می رساند که اعضای کمیته انضباطی از تذکر باشگاه استقلال دلخور شده اند. آنها با تشدید حکم غیرمستقیم پیام دادند باشگاه ها بخش حقوقی خود را تعطیل کنند تا کسی متوجه این جور بی دقتی ها نشود و هوس اعتراض به سر کسی نزند.
 
وی ادامه داد: در این موضوع چند بی دقتی مهم اتفاق افتاده. اول اینکه استناد به بند ۲ ماده ۶۷ که مربوط به اعتراض در کنفرانس ها و مصاحبه هاست که ربطی به مسئله کرار نداشت. دومین بی دقتی رسیدگی ماهیتی به تجدیدنظرخواهی ویژه باشگاه استقلال بود. کمیته انضباطی باید بدون ورود به ماهیت درخواست ما را رد می کرد و اجازه اصلاح رای را نداشت. سومین اشتباه قاعده منع اصلاح رای به ضرر معترض است، به این خاطر که متخلف اگر بداند ممکن است تجدیدنظرخواهی کند و مجازات تشدید شود هرگز این کار را نمی کند و این یک اصل قانونی است که دوستان نقض کردند. در آیین نامه فیفا آمده امکان ندارد مجازات به ضرر معترض تشدید شود.
 
بزرگی در پایان گفت: امیدوارم دوستان کمیته انضباطی این تذکرات را نه از سر مچ گیری که از سر دلسوزی بدانند. معتقدیم شدیدترین مجازات کرار را داور در بازی اجرا کرد و محرومیت بیشتر نباید در نظر گرفته می شد.
 
فردوسی پور همچنین گفت با آقای حسن زاده رئیس کمیته انضباطی در این خصوص تماس گرفتیم که تلفن خود را جواب ندادند.
 
در ادامه بازی نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی پخش شد.
 
سپس مسابقه استقلال خوزستان و ملوان که با فیروز کریمی اوج گرفته روی آنتن رفت.
 
بعد از آن داوری بازی نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی بررسی شده و با نظر کارشناس برنامه مشخص شد خطای بازیکن تراکتورسازی بیرون از محوطه جریمه بود و پنالتی نفت مسجدسلیمان صحیح نبود. همچنین در بازی استقلال خوزستان و ملوان پنالتی ملوان درست بود.
 
رضاییان مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان روی خط برنامه آمد و درخصوص مشکلات مالی عدیده ای که گریبان این تیم را گرفته صحبت کرد.
 
وی گفت: ما برای رفع مشکلات تیم به دنبال دریافت وام کالا بودیم! به ما گفتند باید ۲،۵ میلیون تومان بدهید تا ۱۰ تا به آن اضافه شود و در مجموع ۱۲،۵ میلیون وام به شما بدهیم که آن قدر طول کشید که دیگر فایده ای نداشت. خوشبختانه یک اسپانسر پیدا کردیم و  توانستیم پول سفر و پاداش بچه ها را با تبلیغ روی پیراهنمان تامین کنیم.
 
وی ادامه داد: نمی دانم چرا تیم های پرطرفدار شهرستانی دچار تنگنای مالی می شوند و کارشان سخت می شود. نفت مسجدسلیمان یک تفاوت با دیگر تیم های شهرستانی دارد و این که این تیم نفتی است و این شهر در کشور ما با نفت یک رنسانس ایجاد کرده  و به آبادی کشور خدمت کرده و خیلی بد است که این تیم نفتی با این همه پشتوانه نفت در شهرش این طور برای رفتن به سفر دچار مشکل باشد. بسیاری اوقات اعضای هیئت مدیره ما از جیب پول دادند که در سفر ها به تیم کمک کنند و الان دیگر نمی شود این طور تیم را جلو برد. پول ما را وزارت نفت نباید بدهد. خیلی فرق هست که ما یک سفر با اتوبوس نمی توانیم برویم و نفت تهران که پول هواپیما ندارد بدهد.
 
رضاییان به شوخی گفت: من اینجا باید از سعدی و مولانا و نظامی و سایر شعرا تشکر کنم که هر هفته با توسل به یکی از این ها برای بچه ها قصه و داستان گفتم و اینکه مشکلات حل می شود و هفته بعد پول می رسد و تیم را جلو آوردیم. دیگر نمی توانستیم برای بچه ها قصه بگوییم و با توجه به اینکه قول داده بودیم بعد از این بازی پول می دهیم نمی توانستیم به قولمان عمل نکنیم.
 
بچه ها حق داشتند تا طلب ۴۰ درصدی شان را نگیرند تمرین نکنند و من از آن ها حمایت می کنم. یکی از بازیکنان ما چک داشته و دستگیرش کردند و یکی دیگر هم دنبالش هستند و من حق می دهم آنها تمرین نکنند. شرکت های نفتی خصوصی تنها راه کمک به ما هستند که روی پیراهن ما تبلیغ کنند البته نه با رقم های کم تا مشکلات مالی ما حل شود.
 
گزارش کاملی از حواشی انتخابات پر حرف و حدیث هیئت فوتبال استان تهران بخش پایانی برنامه نود این هفته بود.
 
فردوسی پور پس از پخش این گزارش گفت قرار بود مناظره ای با حضور بهنام ابوالقاسم پور نامزد مستعفی ریاست هیئت و عابدینی دبیر هیئت فوتبال برگزار بشه که به شکل خودجوش این دو نفر از حضور در استودیو انصراف دادند!
 
فردوسی پور با بیان اینکه آقای عابدینی تلفن خود را هم برنمی دارد ارتباطی با بهنام ابوالقاسم پور برقرار کرد و این بازیکن سابق فوتبال صحبت های خود را به صورت تلفنی مطرح کرد.
 
وی گفت: من نه بازیکن ملی بودم، نه گل ملی داشتم، نه بازی آسیایی داشتم، نه توی این فوتبال بودم اما خواستم بیام فوتبال تهران رو نجات بدم. ما از آقای گرشاسبی مدیرکل ورزش تهران انتظار بیشتری داشتیم و ناراحتم چرا به این مسئله ورود نکردند، انتخابات هیئت فوتبال بخش مهمی از فوتبال ما است و سرنوشت استعدادهای آینده مملکت را رقم می زند.
 
وی ادامه داد: تمام اعضای این مجمع کاملا چیده شده بودند و مشخص بود چه کسی انتخاب می شود. برای مثال با وجود آقای فغانی در تهران یک داور فوتبال ساحلی به نام حقیقت زاده به عنوان نماینده داوران در این مجمع معرفی شده بود! یک نفر دیگر هومن افاضلی بوده که خودش در هیئت فوتبال ذینفع است و...
 
ابوالقاسم پور در پایان گفت: آقای کفاشیان در پاسخ با خنده گفت نماینده های انصراف داده در ترافیک مانده بودند. می خواهم به آقای کفاشیان بگویم این خنده های شما و صحبت از ترافیک و بوی کباب و... آن دنیا جواب دارد.
 
پیش از روی خط آمدن ابوالقاسم پور گزارشی از استعدادیابی علی دوستی مهر و مهدی مهدوی کیا در رده نونهالان و نوجوانان پخش شد.
 
گل های مسابقات هفته پانزدهم لیگ یک نیز در ادامه پخش شد.
 
پس از خداحافظی با بهنام ابوالقاسم پور در بخش پایانی روزنامه های ورزشی صبح فردا بررسی شد.
 
عادل فردوسی پور در دقایق آخر به نکته ای اشاره کرد و پرسید که چرا در تبریز سربازها را به ورزشگاه راه نمی دهند؟ این کارهای عجیب و غریب چیست، بندگان خدا مرخصی گرفتند بیایند بازی را ببینند و این کار را با آنها نکنید.
 
در پایان برای آخرین بار نتایج نظرسنجی پخش شد که بر این اساس علی کریمی با رایی نزدیک و کسب ۲۸ درصد آرا عنوان محبوب ترین بازیکن دو دهه اخیر پرسپولیس را کسب کرد و برنامه این هفته ساعت ۱:۳۵ بامداد به پایان رسید.
 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا