پلیس: ماهواره‌ها با جدیت جمع‌آوری می‌شود

فرمانده ناجا گفت: بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای به عنوان پایگاه و اتاق عملیاتی علیه کشور ما فعالیت دارند و اهدافشان سیاه‌نمایی، شایعه و دروغ‌پراکنی، تهمت، برچسب‌ اغتشاش و ایجاد معضلات اجتماعی است

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه اجرای برنامه نظارت و ارزیابی استان‌ها در جمع خبرنگاران در همدان اظهار داشت:ماهواره بنیان خانواده را فاسد و آن را فرو می‌ریزد و الگوی زندگی را تغییر داده و حیا را در خانواده کم‌رنگ می‌کند و به همین دلیل است که الگوهای رفتاری تحت تأثیر قرار گرفته و مذهب کم‌رنگ می‌شود و این امری است که حتی خانواده‌هایی که از ماهواره استفاده می‌کنند نیز خود به مشکلات حاصل از آن اذعان دارند.

 

وی افزود: در بعد سیاسی نیز امروز بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای به عنوان پایگاه و اتاق عملیاتی علیه کشور ما فعالیت دارند و اهدافشان سیاه‌نمایی، شایعه و دروغ‌پراکنی، تهمت، برچسب‌ اغتشاش و ایجاد معضلات اجتماعی است که البته ملت ایران آگاه است.

 

احمدی‌مقدم بیان کرد: کشور ما آسیب‌پذیری کمی در مقابل رفتار سیاسی شبکه‌های ماهواره‌ای دارد و بیشتر بعد اخلاقی این امر است که بسیار مخرب بوده و در جمع‌آوری ماهوره نیز به علت آمار پایین استفاده مردم همدان از این دستگاه، این استان دارای کم‌ترین آمار جمع‌آوری ماهواره در کشور است.

 

وی ادامه داد: امنیت یک حوزه پویا بوده و روزانه حوزه‌های جدیدی مانند حوزه فتا ایجاد می‌شود که موظفیم حوزه‌های جدید را شناسایی کرده و پیش‌بینی‌های لازم انجام دهیم و حوزه‌ها را از نظر جغرافیایی و موضوع جرم تفکیک کرده و همواره برای برخورد با جرائم و مجرمین به‌روز باشیم.

 

فرماندهی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری در دهه گذشته مسیر به خوبی پیموده شده و امید می‌رود در انتهای برنامه پنجم بسیار مؤثرتر و به روزتر حرکت کنیم.

 

وی در پاسخ به سؤالی مبتنی بر تعرفه جدید جرایم و تخلفات راهنمایی و رانندگی اظهار کرد: در کمیسیون اجتماعی دولت آن بخشی که به نرخ تخلفات واگذار شده بود به همراه آیین‌نامه‌های مورد نیاز، در کمیسیون اجتماعی تقریباً به پایان رسیده و در نخستین فرصت امید می‌رود که در هیئت دولت مطرح شده و تا یک ماه دیگر ابلاغ شود.

 

احمدی‌مقدم عنوان کرد: با توجه به موضوع هدفمند شدن یارانه‌ها و قانون جدید تخلفات راهنمایی و رانندگی و همکاری مردم به همراه درک صحیح آنها شاهد کاهش تصادفات و تلفات بودیم و از آنجا که سالانه 1.5 تا 2 میلیون خودرو به اتومبیل‌های کشور اظافه می‌شود امسال در پنج ‌ماه نخست سال جاری شاهد کاهش بیش از هزار و 300 نفر تلفات بودیم که امید می‌رود برای نیمه دوم سال این رقم به کاهش ‌هزار و 500 نفر برسد.

 

وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا این روند را تا پایان سال حفظ کرده و اگر بخش‌های دیگر قانون ابلاغ شود می‌توانیم خسارات و تلفات را کاهش دهیم.

 

احمدی‌مقدم گفت: با مجموع تمهیدات انجام شده بحث قانون برخورد با حمل سلاح‌های سرد در حال طرح در مجلس است که امید می‌رود به زودی مورد تصویب قرار گیرد و با قاطعیت دستگاه قضایی در برخورد با مجرمان، امسال شاهد کاهش قتل و نزاع با سلاح سرد هستیم.

 

وی افزود: طبق آمار پزشک قانونی امسال شاهد کاهش 33 درصدی قتل با سلاح سرد هستیم و امیدواریم این امر ادامه یافته و به نتایج مطلوب‌تری در این خصوص دست یابیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی همچنین گفت:همدان آخرین استان کشور در زمینه ارزیابی نظارت عمومی بر مأموریت‌های محول شده بود که مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت و شاهد بودیم که این استان در مقایسه با دو سال گذشته ارتقای بسیار خوبی در حوزه زیرساخت‌ها داشته است.

 

وی افزود: ارزیابی‌های انجام شده در استان بسیار مطلوب بوده و ما شاهدیم که در زمینه‌های مختلف از جمله ساختمان، اماکن و پاسگاه‌ها ارتقای جشمگیری ایجاد شده و ساخت ‌و سازها متناسب با نوع کاربری مورد نظر تنظیم شده است.

 

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: کاهش جرائم امنیت اجتماعی و کاهش تصادفات و خسارات ناشی از آن در استانی که چهار راه ترافیکی کشور محسوب می‌شود بسیار حائز اهمیت است و دستاورد خوبی در عملکرد انتظامی استان محسوب می‌شود.  

 

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر این که آیا نیروی انتظامی در خصوص مبارزه با آدم‌ربایی و سرقت برنامه خاصی دارد، گفت: خوشبختانه با یاری خداوند و تلاش مأمورین نیروی انتظامی آدم‌ربایی و گروگان‌گیری در استان مشاهده نشده و تمام جرائم امنیت اجتماعی از جمله قتل، سرقت مسلحانه و شرارت از کاهش چشمگیری برخوردار است و مأموران برخورد بسیار جدی در این امور با اشرار داشته‌اند.

 

احمدی‌مقدم خاطرنشان کرد: در خصوص اعتیاد نیز با تلاش مسئولان استان و پیگیری‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر اردوگاهی در همدان برپا می‌شود که می‌تواند مرکز نگهداری بسیاری از افراد معتاد و ولگردی باشد که در خیابان‌ها پرسه‌زده ‌یا زندان‌ها را بی‌جهت شلوغ می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: امید می‌رود با احداث به موقع و سریع این اردوگاه افراد مذکور در آن بستری شده و تحت درمان قرار‌گیرند تا شاهد عملکرد مثبت مبارزه با بحث مواد مخدر باشیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی کشور ادامه داد: کشفیات مواد مخدر استان نیز در همه جهات با رشد مواجه بوده و در مجموع امسال در همدان و کل کشور شاهد کاهش جرائم امنیت اجتماعی هستیم.

 

وی عنوان کرد: پایه اساسی امنیت در استان همدان مردم، فرهنگ و تدین آنهاست و این استان همواره در طول تاریخ دارای مردمی فعال و صبور در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی و انسانی بوده است.

 

وی اظهار کرد: نیروی انتظامی در تلاش است تا کمبودهای خود را به سرعت تأمین کرده و توسعه مستمر استان در حوزه دانشگاه، گردشگری، ترانزیت و گذشتن از موقعیت چهارراهی استان به چندراهی، توزیع ترافیک کشوری، ملی و منطقه‌ای در هر جهتی امنیت بیشتری را می‌طلبد.

 

احمدی‌مقدم بیان کرد: در این سفر مقرر شد تا هیئتی، طرح باز آمایش انتظامی را در استان اجرا کند و بدین وسیله حوزه‌های پرترافیک، حوزه‌های جرم‌خیز و گلوگاه‌های مورد نیاز در محورهای مهم ارزیابی و خلاء‌ها تأمین شود.

 


وی ادامه داد: استان همدان از پایین‌ترین سطح استفاده ماهواره در کشور برخوردار بوده و به همین دلیل شاید یکی از دلایل کاهش جرائم امنیت اجتماعی و حوزه امنیت اخلاقی در همدان نداشتن ماهواره محسوب است.

در مذمت عملیات کماندویی برای جمع آوری ماهواره

با پیشرفت تکنولوژی و توسعه وسایل ارتباط جمعی هم اکنون می توان بدون استفاده از بشقاب های بزرگ روی بام ها ، تمام شبکه های ماهواره ای را روی مانیتور کامپیوتر و حتی صفحه تلویزیون به راحتی دریافت کرد که در آن صورت برای کماندوهای ناجا هم قابل تشخیص نخواهد بود/ سیاست های اینچنینی حداکثر مسکنی مقطعی است. گویا برای برخی همیشه می توان آزموده را دوباره و شاید صدباره آزمود. برادران عواقب سیاستهای ناسنجیده ما به پای نظام نوشته خواهد شد . اگر امروز تدبیری سنجیده تر و کارشناسانه تر انجام نشود، فردا بسیار دیر خواهد بود

- رسانه ها این روزها از آغاز طرح ضربتی جمع‌آوری آنتن‌های ماهواره‌ خبر دادند و تصاویری از کماندوهای ناجا منتشر کردند که با استفاده از «راپل» اقدام به جمع آوری ماهواره از پشت بام ساختمانهای بلند مرتبه شهر تهران می کردند.

 

این بار ماموران یگان ویژه از آسمان آمده بودند تا ساختمانها را از لوث وجود دیش ها پاکسازی کنند. آنها با عملیات کماندویی «راپل» ماهواره‌هایی که روی پنجره‌ها نصب بود را جمع کردند. عملیات راپل، عملیاتی است که ماموران دوره‌ دیده یگان ویژه با توجه به دشوار و خطرناک بودن آن برای مقابله با آدم‌ربایی و عملیات تروریستی و ... به کار می‌گیرند و این بار آنقدر عملیات مهم بود که نیروی انتظامی رسانه‌ها را خبر کرده بود تا از سیر انجام این اقدام مهم، ویژه و حیاتی! مستند سازی کنند.

 

هفته گذشته همچنین اعلام شد که ماموران یگان ویژه در طرحی ضربتی علاوه بر جمع کردن ماهواره از پنجره‌ها و پشت‌بام مجتمع‌های مسکونی در منطقه اکباتان به خانه افرادی که قبلا دیش آنها جمع شده بود نیز وارد شدند و اقدام به جمع‌آوری رسیور از داخل خانه کردند. آنها اعلام کردند برای ورود به خانه، حکم قضایی دارند. 

 

فارغ از اینکه طبق آیین دادرسی کیفری ورود به منزل افراد بایستی با حکم خاص قضایی انجام شود و برای ورود به هر آپارتمان حکم قضایی ویژه برای همان واحد مسکونی لازم است، در تصاویری که از جمع‌آوری ماهواره در اکباتان منتشر شده، در حالی که چهره ماموران مات شده، مشخص است که پای ماموری در حال انجام عملیات راپل از پنجره وارد خانه مردم شده است و یا طبق فیلمی کوتاه که چند روز قبل در برخی سایت‌های خبری منتشر شد، مامورانی که قصد ورود به آپارتمانی در اکباتان را داشتند با ساکنان خانه مشاجره کردند.

 

همچنین نکته قابل ذکر در این مجال اینکه برای هر موضوعی حکم ورود به منزل صادر نمی‌شود چرا که خانه، حریم خصوصی افراد است و مقام قضایی تنها در مواردی که بیم فرار متهم یا امکان از بین بردن اسناد و مدارک وجود داشته باشد، چنین حکمی را صادر می‌کند و  حکم ورود به منزل برای جمع‌آوری ماهواره که حداکثر مجازات آن 500 هزار تومان جریمه نقدی می‌باشد، صادر نمی‌شود.

 

صرف نظر از آنچه بیان شد موارد زیر در مورد عزم جزم ناجا برای جمع آوری ماهواره‌ها قابل ذکر است:

 

1-  برخی آمارها حکایت از آن دارد که حدود 65 درصد تهرانی‌ها به ماهواره دسترسی دارند. آیا براستی نیروی انتظامی قادر است پس از سیر مراحل قضایی به منزل تک تک این افراد وارد شود و رسیور ماهواره و دیش‌های آنها را جمع آوری کند.

 

2- از سال 70 که قانون ممنوعیت استفاده از تجهیزات ماهواره ای تصویب شد ، تاکنون نیروی انتظامی چند بار برای مقابله با آن، نیروهای خود را بسیج کرده و با صرف هزینه های گزاف در پی منع مردم به استفاده از ماهواره بوده است، اما سوال اینست که چه میزان در این امر توفیق داشته است؟ آیا هر روز بر تعداد دیش‌های روی بام های منازل افزوده نشده است و یا بلافاصله دیش‌های جدیدتر و رسیورهای مدرن‌تر و به‌روز‌تر جایگزین نشده است؟

 

3-  براساس نتایج نظرسنجی‌های رسمی که این روزها در رسانه‌ها منتشر می‌شود‌، حدود 60 درصد مردم تهران می‌گویند برنامه‌های صداوسیما را خیلی کم نگاه می‌کنند یا اصلا نمی‌بینند. براساس نظرسنجی مرکز افکارسنجی صداوسیما ، 60 تا 65 درصد مردم ایران و حدود 65 درصد مردم تهران از ماهواره استفاده می‌کنند. همچنین چندی پیش برخی سایت‌ها به نقل از یکی از مراکز نظرسنجى کشور نوشتند: بنابر نظرسنجی مبسوطی درباره «برنامه‌‏هاى شبکه‌‌هاى ماهواره‌‏اى» در 31 شهر مرکز استان 42 درصد پاسخگویان اظهار کرده‌اند بیننده برنامه‌هاى ماهواره هستند و در هر شبانه‌روز به‏ طور متوسط حدود سه ساعت برنامه‌‌هاى ماهواره را تماشا می‌کنند. از طرفی 33درصد در حد زیاد و خیلى زیاد و 32درصد در حد کم و خیلى کم به تماشاى برنامه‏‌هاى ماهواره ابراز علاقه کرده‌اند. 35 درصد نیز اصلا علاقه‌‏اى به تماشاى این شبکه‌ها ندارند. براساس این نظرسنجی 51درصد مردم با آزاد شدن ماهواره موافق بوده‌اند. به این آمار باید این نکته را هم افزود که برخی از بیان واقعیت خودداری می‌کنند.


آیا واقعا نبایستی علت اقبال مردم به شبکه های ماهواره ای و عدم استقبال از شبکه های رادیو و تلویزیون را در ضعف محتوایی شدید رسانه ملی جستجو کرد؟

 

4- آیا براستی اخبار یک طرفه صداوسیما، سانسور برخی جریانات سیاسی و شنیده نشدن صدا و نظر بسیاری از دلسوزان نظام وانقلاب که بعضا  انتقاداتی به سیاستهای اقتصادی‌، فرهنگی و اجتماعی دولت داشته و دارند، در سوق دادن مخاطبان به سمت رسانه های بیگانه تاثیر گذار نیست؟

 

5- با پیشرفت تکنولوژی و توسعه وسایل ارتباط جمعی هم اکنون می توان بدون استفاده از بشقاب های بزرگ روی بام ها ، تمام شبکه‌های ماهواره‌ای را روی مانیتور کامپیوتر و حتی صفحه تلویزیون به راحتی دریافت کرد که در آن صورت برای کماندوهای ناجا هم قابل تشخیص نخواهد بود. برادران باور کنید شیوه‌های قدیمی منسوخ شده و همیشه سیاست برخورد قهر آمیز و سیاست حذف، پاسخ نمی‌دهد.

 

6- اگر در تهران بزرگ بیش از 10 میلیونی، تعداد سالن‌های سینما که کمی از تعداد انگشتان دو دست تجاوز می‌کند و در برخی از استانهای کشورمان مانند سیستان و بلوچستان هنوز حتی یک سالن سینما هم وجود ندارد، اگر سالن های تاتر در مقایسه با جمعیت کشور تقریبا صفر است، اگر از هنرمندان در عرصه های مختلف حمایت کافی صورت نمی‌گیرد ، اگر اغلب برنامه‌های صداوسیما غیر جذاب و کسل کننده است، اگر شمارگان کتاب‌های منتشر شده برای جمعیت 75 میلیونی کشورم به ندرت از 3 هزار نسخه تجاوز می‌کند و اگر بودجه فرهنگ در کشاکش دعواهای سیاسی ناچیزتر از همه حوزه هاست و اگر هزاران اما و اگر مشابه، پس یقین بدانید که اگر  با استفاده از راپل و هلیکوپتر و هر چیز دیگری بشقاب‌های ماهواره را از پشت بام ها جمع کنیم ، مخاطبان شبکه های ماهواره‌ای راه استفاده و تماشای شبکه‌های مورد علاقه شان را پیدا خواهند کرد.

 

7 - در حالی که پس از سالها مبارزه جدی با قاچاقچیان مواد مخدر که به شهادت تعداد زیادی از بهترین فرزندان این مرز و بوم منجر شده ، هنوز انواع مواد مخدر در تمام ساعات شبانه روز در اغلب پارکها و با نازل ترین قیمت و به سهولت در دسترس قرار می‌گیرد و در حالیکه به اذعان مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر‌، تولید مواد مخدر صنعتی در بسیاری از لابراتوارها و حتی آشپزخانه‌های منازل انجام می‌شود ، به نظر می‌رسد انجام عملیات کماندویی برای جمع آوری ماهواره‌ها‌، خارج کردن تمرکز نیروی انتظامی از وظایفی است که به تائید همگان وظیفه ای مهمتر و ضروری تر است و تاثیری بسیار منفی بر چهره نیروی خدوم انتظامی وارد خواهد کرد.

 

8 - شاید بهتر بود مسئولان نیروی انتظامی قبل از انجام عملیات های این‌چنینی و گسیل کردن عکاسان و تصویربرداران رسانه ها برای نمایش عملیات های مانورگونه برای جمع آوری ماهواره ها و یا مبارزه با روزه خواری و یا طرح مبارزه با بدحجابی، نظرات کارشناسانه اصحاب رسانه و یا کارشناسان رسانه ای ناجا را جویا شوند تا از میزان توفیق و نظر افکار عمومی درباره قرین موفقیت بودن طرح هایشان برآورد دقیق تری داشته باشند. مسئولان خدوم نیروی انتظامی احتمالا تائید می فرمایند که تاکید ناجا بر برجسته سازی رسانه ای برخی اقدامات این نیرو از جمله جمع آوری ماهواره ، مبارزه با بدحجابی و روزه خواری موجب شده تا عکس ها و فیلم های بسیاری در این زمینه ها در فضای رسانه ای انتشار یابد و این خوراک مناسب برای رسانه های ضد نظام، در راستای ارائه تصویر و چهره ای منفی و خشن از جمهوری اسلامی استفاده شود. برای مثال پس از عملیات کماندویی هفته قبل نیروی انتظامی ، برخی رسانه های غربی با انتشار این تصاویر خطاب به جنبش های آزادیخواه عرب نوشتند: « آیا می خواهید به چنین سرنوشتی دچار شوید»

 

9- استفاده از برنامه های ماهواره ای، بدحجابی و مواردی از این دست ، به تاکید کارشناسان ، معضلی فرهنگی است. استفاده از کماندو برای مبارزه با مشکلات فرهنگی ، امری است که قطعا نتیجه معکوس خواهد داشت و باید فقط در مواقع ضروری از آن بهره جست. آیا زمان آن فرا نرسیده که به گذشته بازگردیم و با بازنگری اقدامات ضعیف فرهنگی و اهمال‌هایی که در این راستا انجام داده ایم ، عملکرد فرهنگی خود را اصلاح کنیم ؟ صدا و سیما ، منابر و مساجد ، مدارس ، دانشگاهها و تمام تریبون‌ها در اختیار مسئولان فرهنگی است، در صورت عدم توانایی آنها، لازم است تا به جای درگیر کردن ناجای خدوم  و انجام عملیات کماندویی، مسئولان فرهنگی از مردم عذر خواهی کرده و جای خود را به افراد توانمند تری بدهند؛ اگر از تهاجم فرهنگی علیه جمهوری اسلامی، در بیانات رهبر معظم انقلاب ، به «جنگ نرم» تعبیر شده است ، بی تردید استفاده از ابزار جنگ سخت برای مبارزه در میدان جنگ نرم، عملی نابخردانه، ناشیانه و بی نتیجه است. نباید نیروی انتظامی تاوان ناکارآمدی بخشهای فرهنگی  را بپردازد.

 

10- در پایان لازم به ذکر است که نویسنده این مطلب، معتقد است برنامه های اغلب شبکه های ماهواره ای با فرهنگ و آئین مذهبی و اخلاقیات ایرانیان در تعارض است و در مواردی حتی با هدف قرار دادن بنیان های اخلاقی و کیان خانواده های ایرانی تولید و پخش می شود و همچنین معتقد است بسیاری از خانواده های اصیل ایرانی تمایلی ندارند، در حضور فرزندانشان به تماشای سریال های مستهجن شبکه هایی مانند فارسی1 بنشینند، اما بی شک شیوه های برخورد و جمع آوری با هیچ منطقی قابل دفاع نیست. بدیهی است که سیاست های اینچنینی حداکثر مسکنی مقطعی است. گویا برای برخی همیشه می توان آزموده را دوباره  و شاید صدباره آزمود. برادران عواقب سیاستهای ناسنجیده ما به پای نظام نوشته خواهد شد . اگر  امروز تدبیری سنجیده تر و کارشناسانه تر انجام نشود، فردا بسیار دیر خواهد بود.

 

 

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

از به کارگیری کماندو در جمع آوری ماهواره‌ها بی‌خبرم

پلیس هیچ گاه بدون حکم قضایی حق ورود به منازل را ندارد و اینکار را نیز نمی کند

علاءالدین بروجردی ، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ،  گفت: جمع آوری ماهواره ها قانون است و قانون وقتی تصویب می شود ، برای اجرا تصویب می شود و اگر قرار است برخوردی با استفاده از ماهواره صورت نگیرد ، مجلس باید قانون را تغییر دهد .

نماینده بروجرد در ادامه با اشاره به اینکه از برخورد جدید نیروی انتظامی و استفاده از راپل و کماندو برای جمع آوری ماهواره ها مطلع نیست ، افزود: نمی دانم چه عکس هایی در رسانه ها منتشر شده ،  اما فکر نمی کنم برای این کار از کماندو استفاده شده باشد و ما در کمیسیون امنیت ملی ، چنین گزارشی دریافت نکرده ایم.

وی در پایان تاکید کرد: پلیس هیچ گاه بدون حکم قضایی حق ورود به منازل را ندارد و اینکار را نیز نمی کند.

معاون اموربین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی:

فعالیت ‌300 ماهواره برای انحراف زنان مسلمان

تمامی این شرایط می‌طلبد تا حوزه علمیه و مبلغان تربیت‌شده در دامان حوزه با تسلط بر فرهنگ و زبان مردم دنیا در نقاط مختلف حضور یابند و مردم تشنه معنویت را با فرهنگ و معارف اهل‌بیت(ع) سیراب کنند

300 ماهواره برای انحراف و بی‌بندو بارکردن زنان مسلمان در کشورهای عربی فعالیت دارد.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام محسن قمی معاون اموربین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی شب گذشته در مراسم افتتاحیه اولین دوره آموشی مرکز تربیت مبلغ و تبلیغ بین‌الملل در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به وضعیت فرهنگی در جهان تصریح ‌کرد: وضعیت فرهنگی جهان وخیم است؛ 15 هزار ماهواره در دنیا فعالیت دارد که عمده آن‌ها علیه خدا و معنویت تبلیغ می‌کنند و تنها 300 ماهواره در کشورهای عربی برای بی‌بندوبار کردن زنان عربی تبلیغ می‌کند.


وی اظهارکرد: تعداد تلفن‌های منطقه منهتن در آمریکا از تعداد تلفن‌های همه قاره آفریقا بیشتر است و عمده رسانه‌های دنیا توسط پنج کشور اداره می‌شوند.


وی با اشاره به اوضاع سیاسی کنونی در جهان بیان‌داشت: حق وتو که یکی از ظالمانه‌ترین موضوعات است در اختیار چند کشور قرار دارد و بیشترین موارد استفاده آن نیز علیه فلسطین است.


وی با اشاره به وضعیت جنسی بیان‌کرد: دوران بردگی جنسی جدید زنان و دختران جوان آغاز شده و 70 درصد کسانی که در غرب به اسلام گرایش می‌یابند زنانی هستند که از تحقیر غرب سرخورده شده و به بن بست روحی رسیده‌اند و راه نجات خود را در فرهنگ اسلامی می‌دانند.


قمی تاکید کرد: تمامی این شرایط می‌طلبد تا حوزه علمیه و مبلغان تربیت‌شده در دامان حوزه با تسلط بر فرهنگ و زبان مردم دنیا در نقاط مختلف حضور یابند و مردم تشنه معنویت را با فرهنگ و معارف اهل‌بیت(ع) سیراب کنند.


وی اظهارکرد: مکاتب غربی به لحاظ آکادمیک و در مراکز دانشگاهی به بن بست کامل رسیده است و اندیشمندان غربی دچار یاس شده‌اند و حتی ایده نجات را هم کنار گذاشته‌اند.


معاون امور بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی یادآور شد: در مقابل تشیع و مکتب اهل‌بیت(ع) از چند محور کمی، ارتقاء جایگاه سیاسی و اجتماعی و رشد شعایر در حال رشد در منطقه و جهان است.


وی تاکید کرد: اگر روزی عزاداری برای امام حسین(ع)، ظلم‌ستیزی و عدالت‌طلبی و ... تنها از سوی شیعیان انجام می‌شد امروز در میان اهل‌سنت و انسان‌های آزاده نیز فراگیر شده است و شعایر شیعی در حال رشد در میان سایر مسلمانان است.


حجت‌الاسلام قمی در توصیه‌هایی به طلاب و مبلغان بیان‌ کرد: مبلغ باید هدف از تبلیغ را فراموش نکند تا در مقابل سختی‌ها و فشارها بتواند مقاومت کند.


وی افزود: مبلغ باید عالم ربانی باشد و مردم را به خدا و نه خود دعوت کند؛ هم‌چنین تبلیغ باید هنرمندانه صورت گیرد زیرا نوعی هنر است و هنرمندی که خودش مهذب نباشد نمی‌تواند تبلیغ موفقی داشته ‌باشد.


وی فراگیری زبان‌های دیگر را برای مبلغان امروزی لازم دانست و تاکید کرد: در کنار فراگیری زبان باید با فرهنگ غربی نیز آشنا شویم تا بتوانیم تبلیغ متناسب با نیازهای مخاطبان امروزی داشته باشیم.

منبع:اعتدال

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا