آخرین بروز رسانی : جمعه 01 آذر 1387 20:09:59
  




نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
مدير بافت فرسوده يزد:بلوار بسيج يزد، آخرين زخم عميق وارده، بر پيکر بافت قديم يزد بود

مهندس شرافت: انتخاب روند ادامه يا توقف پروژه انتخاب، بين بد و بدتر است که اگر بخواهيم ساختمان را تخريب کنيم و اسکلت آهني را ببريم، انتخاب بدي است و بايد تنها جوابگوي نسل امروز بود، ولي تکميل پروژه به واسطه پيشرفت، انتخاب بدتر مي‌باشد و بايد نسل‌هاي آينده را نيز جوابگو باشيم.

16 مرداد 1385 - قبل‏ازظهر 03:55                         تعداد باردید : 287                          کد خبر : 2341

مدير هماهنگي بافت فرسوده شهري گفت: عرصه بافت تاريخي، جايي براي پياده سازي ديدگاه‌هاي شخصي نيست و اگر طرحي در اين محدوده پياده مي‌شود، بايستي طبق ضوابط و مقررات صورت پذيرد.

محمد مهدي شرافت اظهار داشت: بلوار بسيج يزد، آخرين زخم عميق وارده، بر پيکر بافت قديم يزد بود که حداقل مي بايست با انتخاب يک مشاور خبره به نوعي پوسته اين برش را ساماندهي کرد.

وي افزود: 13 يا 14 سال پيش، طرح ايجاد کتابخانه مرکزي واقع در بلوار بسيج، مطرح شد که شهرداري نيز به جهت سرمايه‌گذاري در بافت، مسئوليت تامين زمين را پذيرفت، در حالي كه در آن زمان هم ميراث فرهنگي و هم ارشاد از زير مجموعه‌هاي وزارت ارشاد بودند و هيچکدام در مورد طرح توجه لازم را نداشتند.

وي اظهار کرد: وقتي مجموعه شهري، متوجه اين پروژه شدند که اسکلت بندي پروژه علني شد و ارتفاع زياد در ميان بافت خودنمايي کرد و توجه افراد را به خود جلب کرد در نتيجه كار متوقف شد.

شرافت، طولاني شدن روند ادامه پروژه را مناسب ندانست و افزود: با طولاني شدن روند ادامه پروژه، مشکل حل نخواهد شد و بايستي به بر طرف کردن مشکل، در مقياس مسئولين استاني اقدام کرد که فصل‌الخطاب آن استاندار مي‌باشد و ايشان بايد تصميم نهايي را بگيرد.

وي افزود: انتخاب روند ادامه يا توقف پروژه انتخاب، بين بد و بدتر است که اگر بخواهيم ساختمان را تخريب کنيم و اسکلت آهني را ببريم، انتخاب بدي است و بايد تنها جوابگوي نسل امروز بود، ولي تکميل پروژه به واسطه پيشرفت، انتخاب بدتر مي‌باشد و بايد نسل‌هاي آينده را نيز جوابگو باشيم.

وي تنش‌هاي ايجاد شده پيرامون کتابخانه مرکزي را در روابط ادارات متاثر دانست و گفت: فرآيند انتخاب مشاور در روند طرح اهميت زيادي دارد، ضمن اينکه رعايت ارتفاع در ضوابط ساخت و ساز در بافت، در زمان تائيد طرح نيز وجود داشته است.

مدير هماهنگي بافت فرسوده در پايان اظهار اميدواري کرد: انشاءا... اين پروژه آخرين بلند مرتبه سازي درهسته مرکزي بافت تاريخي يزد باشد و به نوعي ارتفاع تعديل شود و قسمتهاي کاسته شده در سطح گسترش پيدا کند

اخبار مرتبط:



 ثبت جهاني يزد به خطرافتاد
تاریخ : 21 خرداد 1385 - قبل‏ازظهر 02:30











 کتابخانه مرکزی یزد ، انتخاب بین بد و بدتر
تاریخ : 24 خرداد 1385 - قبل‏ازظهر 08:26


يزدفردا


.

 



نظر دهید
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 41893
تعداد کل بازدیدکنندگان : 9828724
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است