آخرین بروز رسانی : پنجشنبه 20 اسفند 1388 20:42:21
  








نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
پروژه اميرچقماق در صورت تعامل دستگاه‌هاي اجرايي تکميل خواهد شد

محدوده اميرچقماق ادامه پيدا مي‌کند مگر اينکه خلاف آن تثبيت شود

13 شهريور 1385 - بعدازظهر 11:12                         تعداد باردید : 469                          کد خبر : 2693

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد گفت: پروژه اميرچقماق مصوب است به همين جهت بايد تکميل شود و شرط تكامل آن تعامل دستگاه‌ها است .

عزيزا... سيفي در گفتگو ايسنا – اظهار داشت: متوليان پروژه محدوده اميرچقماق سازمان مسکن و شهرسازي، شرکت مسکن سازان، سازمان بهسازي و نوسازي شهرداري، شهرداري يزد و شوراي شهر مي‌باشند.

وي افزود: متاسفانه در طي مراحل روند کار مسکن و شهرسازي و شوراي شهر به صورت محدود فعاليت خود را قطع نمودند و اين در حالي است که عملا ميراث فرهنگي به عنوان مسئول اجراي طرح به تنهايي نمي‌تواند پروژه را به اتمام برساند.

سيفي در خصوص شروع روند طرح عنوان کرد: طرح اوليه توسط سازمان مسکن و شهرسازي به تائيد و تصويب رسيده است و تعدادي از دستگاهها به عنوان مجري طرح معرفي شده‌اند.

وي افزود: آزادسازي مسير پيشرفت پروژه به عهده ميراث فرهنگي نيست و ادامه پروژه عملا بدون آزادسازي امکان ندارد و اين در حالي است كه ميراث فرهنگي جهت بهبود فضاي ميدان اقدام به ادامه روند فعاليت در حوزه خود نموده است.

وي در خصوص چگونگي مطرح شده پروژه عنوان کرد: اينکه پروژه پايان نامه کارشناس ارشد است مهم نيست، مهم کارهاي مطالعاتي بر روي پروژه است که جزوات مختلفي در اين مورد ارائه شده که محدوده تخريب‌ها و آزادسازي مسير هم در آن مشخص شده است و به تصويب رسيده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد در پايان خاطر نشان کرد: محدوده اميرچقماق ادامه پيدا مي‌کند مگر اينکه خلاف آن تثبيت شود

اخبار مرتبط در يزدفردا













يزدفردا



نظر دهید
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 8731
تعداد کل بازدیدکنندگان : 15196038
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است