آخرین بروز رسانی : پنجشنبه 30 آبان 1387 13:18:51
  




نسخه فابل چاپ ارسال به دوستان  
مهندس صحتي :در دهه فجر 36 طرح برقرساني و روشنايي دراستان يزد به بهره برداري مي رسد


14 بهمن 1386 - بعدازظهر 01:06                         تعداد باردید : 1049                          کد خبر : 9260

مهندس صحتي :در دهه فجر 36 طرح برقرساني و روشنايي دراستان يزد به بهره برداري مي رسد

يزدفردا "همزمان با بيست و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي بيش از 36 پروژه برقرساني و روشنايي با هزينه اي بالغ بر 15 ميليارد ريال به بهره برداري مي رسد .

مهندس صحتي ، مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان يزد اجراي اين طرحها را از جمله فعاليتهاي سازنده صنعت برق استان در جهت پيشرفت زيربنايي صنعت برق كشور عنوان نمود كه از يكسو شكوفايي اين صنعت و از سوي ديگر افزايش سطح رفاه عمومي و رضايت اجتماعي را به دنبال خواهد داشت .
ايشان افزودند : در سال جاري براي تامين برق پايدار و مطلوب در استان يزد بالغ بر 15 ميليارد ريال در بخشهاي روشنايي ، برقرساني روستايي و برقرساني به چاههاي كشاورزي هزينه شده است .
برقرساني به روستاهاي اسپيدارك شواز ، لاي خومه زار ، آقا رضايي ، ندن سفلي و عليا و همچنين تامين روشنايي بلوار نصر ، جوان ،طراوت و مطهري از جمله طرحهاي قابل افتتاح در اين استان مي باشد .

يزدفردا



نظر دهید


خبر های مرتبط :
  نظر دهید
   
نام
ایمیل (ایمیل شما نزد مدیر سایت محفوظ می ماند)
متن

لطفا عددی را که در عکس بالا نوشته شده است را تایپ کنید
(در صورتی که عکسی مشاهده نمی کنید لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر نمایید)
                                    
RSS | صفحه اول  |  آرشیو  |  پیوندها  | تماس با ما
تعداد بازدید کننده در امروز : 22525
تعداد کل بازدیدکنندگان : 9782313
تمامی حقوق این سایت برای سایت خبری یزد فردا محفوظ است