اخبار رسیده به یزدفردا حکایت از آبگرفتگی انبار داروخانه دولتی چمران و معدوم شدن داروهای مورد نیاز بیماران خاص و شیمی درمانی شده است.
این در حالی است که این داروخانه متولی تامین دارو های خاص و کمیاب و همچنین داروخانه معین در مواقع بحران بوده است که در بحران اخیر خود نیز دچار بحران شده است.
شایان ذکر است این اتفاقات در حالی رخ داده است که مدت هاست پروژه ساخت ساختمان جدید این داروخانه که با استاندارد های مقابله با بحران همخوانی داشته باشد به دلایل نامعلوم متوقف مانده است!
شایسته است مسئولین استان پاسخ دهند در صورت بروز بحران های جدی تر ، این داروخانه دولتی و معین که متولی تامین داروی بیماران خاص است چگونه قرار است نقش خود را ایفا کند؟!
گفته شده بر اساس برآوردها بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال به داروهای این داروخانه خسارت وارد شده اما تا کنون مسئولین دانشگاه علوم پزشکی یزد در این مورد موضع رسمی نگرفته اند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

یکشنبه 09,اوت,2026