یزدفردا: معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال و مسکن بهزیستی استان یزد: یکی از اهداف مهم این اداره، تامین مسکن برای مددجویان است.

به گزارش یزدفردا: کریمی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ خانوار دو معلول و بالاتر فاقد مسکن در استان شناسایی شده که بر اساس تفاهم نامه میان راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان و انجمن خیران مسکن ساز برای آنان اقدام به ساخت مسکن می‌شود.

وی افزود: تامین زمین بر عهده راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که زمین را برای ساخت در اختیار خیران مسکن ساز تحویل می‌دهد.

معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال و مسکن بهزیستی ادامه داد: در حال حاضر کمک‌های بلاعوض برای این خانوار‌های شهری ۲۰۰ میلیون تومان و روستایی ۱۵۰ میلیون تومان است که طی مراحل ساخت و پیشرفت کار به این عزیزان واریز می‌شود.

وی تصریح کرد: تسیهلات بانکی نیز بر اساس شرایط بانک در اختیار این خانواده‌ها قرار می‌گیرد و البته یک سهم آورده‌ای باید توسط مددجویان پرداخت شود.

کریمی با اشاره به اینکه زمین این مسکن به صورت ویلایی در حال تامین است، گفت: از این خانواده‌ها می‌خواهیم در صورتی که مسکن نداشته باشند به اداره کل بهزیستی سراسر استان مراجعه کرده تا اقدام لازم انجام گیرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا