رییس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با اشاره به اهمیت آثار تاریخی و گردشگری گفت: حمایت از صنایع به ویژه گردشگری از برنامه های سازمان بورس است

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، مجید عشقی در بازدید از روستای تاریخی و گردشگری سریزد در جمع فعالان این بخش بر توجه به سرمایه گذاری در بخش فرهنگی و گردشگری تاکید کرد.

وی لزوم حمایت مالی بازار سرمایه از این صنعت را یادآور شد و با بیان اینکه در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است؛ بر تعامل بخش خصوصی و سرمایه گذاران با بازار بورس و سرمایه تاکید کرد و خواستار پیگیری استفاده از ظرفیت های بورس از سوی فعالان این بخش شد.
مجید سریزدی یکی از سرمایه گذاران بخش گردشگری روستای سریزد شهرستان مهریز هم با ارایه گزارشی از وضعیت روستای سریزد و مسافرپذیر بودن آن از نقاط جهان؛ خواستار حضور بازار سرمایه در بخش گردشگری و حمایت مالی از این بخش شد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا