یزدفردا: فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، از اجرای بیش از ۴۳ عنوان برنامه و بیش از ۲ هزار برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش یزدفردا: سردار زارع کمالی گفت: در هفته دفاع مقدس ویژه برنامه‌های متعدد فرهنگی و بصیرتی در سطح استان برگزار می‌شود، اجتماع اقشار مردم در ارتباط تصویری بیانات رهبر معظم انقلاب، دیدار سردار نقدی با صنعتگران، تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش بنیان، دیدار سردار نقدی با معلمان و مدیران مدارس و اساتید دانشگاه را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

 وی افزود: عطر افشانی و غبار روبی قبور مطهر شهداء، آغاز رزمایش رهروان شهداء، رژه نمایش افتدار نیرو‌های مسلح، دیدار سردار نقدی با دانشجویان نخبه استان و افتتاحیه نمایش رزمی رسم شیدایی ۳ به مدت ۸ شب را از دیگر برنامه‌های این هفته دانست.

 فرمانده سپاه الغدیر استان عنوان کرد: برگزاری یادواره ۲۶۴ شهید کارمند استان، همایش زن، زندگی، معنویت، نواختن زنگ مقاومت در مدارس، همایش دیده بان صبح با حضور اصحاب رسانه، همایش بزرگ جوانان نقش آفرین در گام دوم انقلاب و همایش زندگی به وقت حماسه را رویداد‌های هفته دفاع مقدس برشمرد.

 سردار زارع کمالی در ادامه رژه اقتدار نیرو‌های مسلح، برگزاری نشست‌های بصیرتی و تبیینی در سطح رده‌های بسیج استان، برپایی نمایشگاه جهاد تبیین و دفاع مقدس، برگزاری مراسم شب شعر و شب خاطره دفاع مقدس، اکران فیلم‌های دفاع مقدس، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم برای خدمت رسانی، مراسم تجلیل از سربازان وظیفه، تولید و پخش مستند از زندگی شهدای شاخص استان، فضا سازی سطح شهر با استفاده از تصاویر شهدای دفاع مقدس و اجرای گروه‌های نمایشی و تئاتر با موضوع جهاد تبیین در سطح استان را عناوین برنامه‌هایی دانست که در این هفته خواهیم داشت.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمن می‌خواست مردم را نسبت به نظام و انقلاب بدبین کند افزود: با بصیرت و حضور اگاهانه مردم در صحنه این توطئه دشمنان خنثی شد و دشمن به اهداف شوم خود نرسید.

 وی گفت: دفاع مقدس بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی است که تجلی بخش خود گذشتگی و ایثار است و می‌بایست در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی ثابت قدم باشیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا