به گزارش یزدفردا: مدرسه استثنایی خیر ساز ۹ کلاسه «پگاه پریدار» در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع با زیربنای ۱۰۰۰ متر مربع و اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان افتتاح شد.
در ساخت این مدرسه استثنایی از اخرین استانداردها و همچنین تجهیزات به روز برای تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه استفاده شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به آغاز اجرای طرح و بهرهبرداری از روزانه سه کلاس درس در استان در یک سال اخیر افزود: در دو سال اخیر ۲۰۰ مدرسه در استان کرمان به بهرهبرداری رسیده است.
رضایی از جذب ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان خبر داد و گفت: همه طرحهای آموزشی نیمه تمام استان در یک سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی با اشاره به نهضت بی نظیر مدرسهسازی در استان در دو سال اخیر گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی استان کرمان تا پایان سال جاری به میانگین کشوری می رسد.
رضایی با اعلام افزایش ۴۰ درصدی میانگین فضای ورزشی مدارس استان در دوسال اخیر نیز افزود:: با استاندارد سازی فضاهای آموزشی در استان به دنبال ایجاد عدالت آموزشی و ارتقاء کیفیت فعالیتهای آموزشی و پرورشی هستیم.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

پنجشنبه 06,اوت,2026