همزمان با هفته تربیت بدنی و ورزش مسابقات آمادگی جسمانی ویژه بانوان کارگر و فرزندان کارگر با حضور 150 نفر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی، ورزشی و رفاهی کارگران استان یزد: هادی آقایی با اعلام این خبر گفت: این مسابقات به منظور گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش و ایجاد شور و نشاط میان همسران و خانواده کارگران شریف یزد برگزار شد.
رئیس مجموعه ورزشی کارگران و دبیر هیات ورزش کارگری تصریح کرد: بانوان محترم به ویژه خانواده کارگران اغلب با توجه به اینکه در منزل و یا بیرون از منزل درگیر مسائل روزمرگی هستند کمتر می توانند به ورزش کردن بپردازند و در این راستا یکی از رسالت های مهم ورزش کارگری، ایجاد فرصت هایی در جهت ایجاد نشاط میان است.
وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات گفت: مسابقات آمادگی جسمانی ایستگاهی در مواد پرش از مانع، دو سرعت، طناب زنی و دراز و نشست ویژه رده های سنی زیر 18 سال، 18 تا 35 سال و 35 سال به بالا در محل سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی کارگران انجام شد.
آقایی ضمن تقدیر از کسانی که در برپایی این مسابقه تلاش کرده اند، افزود: قطعا برگزاری یک مسابقه نیازمند تلاش افرادی است که دلسوزانه در صحنه حضور دارند؛ در این مسابقات اعظم السادات للهی و ملیحه میرشمسی مسئولیت قضاوت و آزاده صابرها و مطهره دهقان نیز مسئولیت برگزاری را برعهده داشتند.
گفتنی است در پایان مسابقات نتایج زیر حاصل که با هدایای نقدی و حکم از آنها تقدیر شد:
نفرات برتر زیر 18 سال: مبینا بیکی اول، یاسمین رفیعی زاده دوم و مبینا آتشین بار سوم
نفرات برتر 18 تا 35 سال: اکرم السادات صفوی مقدم اول، سعیده کرمانیه دوم و نیلوفر دره ذرشکی سوم
نفرات برتر بالای 35 سال: مهدیه عباسی اول، فرزانه نوراللهی دوم و فرخنده صفوی زاده سوم
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

سهشنبه 04,اوت,2026