یزدفردا: معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: عضویت رسمی ایران در پیمان شانگ‌های و توافقات صورت گرفته با کشور‌های همسایه باعث رشد صادرات شده است.

به گزارش یزدفردا: سید محمد موسوی در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان یزد افزود: اگر امروز به راحتی از تراز ۱۰۰ میلیارد ریالی تراز تجاری کشور حرف می‌زنیم این یک اتفاق بی نظیر است.

وی با اشاره به تلاش صنعتگران و تولیدکنندگان در خودکفایی کشور افزود: به واسطه جنگ اوکراین بسیاری از کشور‌های مطرح و پیشرفته دنیا از تولید قطعات ساده ناتوان هستند به همین دلیل به تولیدات ایران نیاز دارند.

موسوی از رفع بسیاری از نیاز‌های کشور به واسطه تلاش و کوشش صادرکنندگان ایران خبر داد و تصریح کرد: امروز اتفاق بزرگی و بسیار مثبتی در زمینه جهاد ارزآوری، خوکفایی و تامین کالا‌های صنعتی و معدنی انجام شده که به واسطه تلاش شبانه‌روزی صادرکنندگان است.

معاون صنایع و ماشین آلات وزیر صمت خاطرنشان کرد: در سفر به استان‌ های مختلف کشور اکثر آنها درخواست راه‌ اندازی خط تولید خودرو و ماشین آلات و سایر زنجیره‌های تولید را دارند و این در حالی است که استان‌ ها و مناطق جغرافیایی مختلف کشور باید مزیت‌های رقابتی بوم جغرافیایی خود را شناسایی کنند و بر این اساس نسبت به راه‌اندازی خط تولید اقدام کنند.

وی افزود: باید تمامی امکانات خود را در اختیار این شرکت‌ ها قرار داد و وزارت صنعت و معدن نیز هر نیازی که استان داشته باشد حمایت کند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا