به گزارش یزدفردا؛ عزیزالله سیفی ادامه داد: همچنین مقرر شد عوارض و بهای خدمات شهرداری يزد نیز تا 25 فروردین سال آینده بر اساس نرخ امسال محاسبه شده و هیچگونه افزایشی نخواهد داشت.
رییس،شورای اسلامی شهر یزد گفت:خوشبختانه این شورا طی ارزیابی انجام شده به عنوان شورای برتر استان و کشور برگزیده شد و از طرف استاندار نیز لوح تقدیر به اعضای این شورا داده شد.
سیفی ادامه داد: خوشبختانه با تعامل بسیار خوب اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار یزد و شهرداران مناطق ، توانستیم بسیاری از پروژه هایی که سالها بلاتکلیف مانده بود را به سرانجام برسانیم ، برخی از این پروژه ها نزدیک به ربع قرن بلاتکلیف رها شده بود که در این شورا ورورد شد و به بهره برداری رسید.
رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت: ما اصلا کارها را متوقف نکردیم و حتی در این شرایط جنگ تحمیلی نیز کارها در حال انجام است و هر کجا آماده بود، منتظر مراسم افتتاح نماندیم و بلافاصله برای استفاده مردم بازگشایی شد که آخرین مورد آن بلوار ایرج افشار است که نقش اساسی در کاهش ترافیک و رینگ شهری دارد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

جمعه 12,ژوئن,2026