یزدفردا؛ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در این مذاکرات در مورد یک سری مسائل و موضوعات به تفاهم رسیدیم ولی در مورد دو الی سه موضوع مهم دیدگاه‌ها از یکدیگر فاصله داشت و نهایتاً منجر به توافق نشد.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ وی افزود: این دور از مذاکرات تحقیقاً طولانی‌ترین دوره مذاکراتی بود که ما در یک سال اخیر با آمریکایی ها داشتیم، حدود ۲۴ الی ۲۵ ساعت طول کشید .

او ادامه داد: دیروز صبح این مذاکرات با انجام گفت وگوهای غیر مستقیم و تبادل پیام بین دو طرف از طریق میانجیگری پاکستان آغاز شد و در ادامه مذاکرات بی‌وقفه ادامه داشت.

بقایی بیان کرد: در طول شب باز هم گفت وگوها ادامه پیدا کرد و طیفی از موضوع از جمله مواردی که در بسته پیشنهادی ایران مطرح شده بود و همچنین نکاتی که طرف مقابل داشت مورد بحث قرار گرفت.

او افزود: در مورد یک سری از موضوعات به تفاهماتی رسیدیم ولی در دو الی سه موضوع مهم دیدگاه مان از یکدیگر فاصله داشت و نهایتاً منجر به توافق نشد.

 

 

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا