بدهی به شرکت هلندی، عامل قطع اينترنت در تهران!

  پرینت
شناسه خبر : 50767 | تاریخ انتشار : 19 Ordibehesht 1391 - 22:02 | 2906 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
یزدفردا :از صبح امروز، تعدای آی پی (پروتکل اینترنت) در سطح شهر تهران از سوی شرکت مخابرات استان تهران بدون هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی غیر فعال شده است.

به گزارش ایلنا، به علت عدم پرداخت بدهی از سوی ۱۳ شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی به یک شرکت هلندی که (ip) از آن خریداری کرده بود، این شرکت اقدام به غیر فعال کردن آی پی‌ها و به تبع آن شرکت مخابرات نیز اقدام به توقیف آی پی‌ها کرده است.

آی پی (پروتکل اینترنت) مهم‌ترین قراردادی است که برای مبادله اطلاعات در شبکه‌های اینترنتی وجود دارد، و وظیفه مسیردهی بسته‌های اطلاعاتی را در گذر از مرزهای شبکه‌ها را نیز به عهده دارد. که از صبح امروز تعدادی از این ip‌ها به دلایل مبهمی از سوی شرکت مخابرات استان تهران توقیف شده است.

خبرگزاري ايلنا هم در محدوده يكي از اين آي‌پي‌ها قرار دارد. به همين دليل دچار قطعي اينترنت شد و در انجام فعاليت‌هايش به مشكل برخورد كرد.

البته، شرکت مخابرات استان تهران تا کنون در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام نداده و حاضر به پاسخگویی نبوده است.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
هدف‌گذاری ایجاد ۵۰ هزار شغل فناورانه در « یزدانش »
یزد بحران آب را مهار می‌کند/ رکورد ۱۵۰۰ میلیاردی اعتبار و جهش ذخیره‌سازی به ۳۷۰ هزار مترمکعب
برگزاری مراسم یازدهمین سالگرد شهادت شهید حسن دانش در حسینیه امیرچقماق
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست