یزدفردا"سرویس اجتماعی:حوادث"خبرپلیس: – پليس آگاهي استان يزد جوان خواستگار و كلاهبردار 500 ميليون ريالي را دستگير كرد.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا بنابراعلام پلیس استان یزد: فرمانده انتظامي استان يزد در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با طرح شكايت خانمي 21 ساله مبني بر اينكه فردي با وعده خواستگاري بيش از 500 ميليون ريال از وي كلاهبرداري كرده است ، دستگيري فرد مذكور در دستور كار كارآگاهان اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي يزد قرار گرفت.
سرهنگ "ايرج كاكاوند" ادامه داد: كارآگاهان پليس آگاهي پس از اطمينان از صحت اظهارات شاكيه، متهم را كه جواني 25 ساله بود شناسايي و در يك عمليات غافلگيرانه دستگيركردند.
وي با بيان اين مطلب كه متهم دربازجويي انجام شده به چندين فقره كلاهبرداري و همچنين كلاهبرداري 500 ميليون ريالي از اين خانم اعتراف كرد خاطرنشان كرد: متهم با برنامه ريزي هاي قبلي ، خود را تاجر شركتهاي بازرگاني و تجاري معرفي مي كرد و ضمن برقراري ارتباط عاشقانه و ابراز علاقه مندي، پس از فريب طعمه هاي خود ، نسبت به سر كيسه كردن آن ها اقدام مي كرد.
فرمانده انتظامي استان يزد در پايان با بيان اينكه؛ عدم اعتقاد به باورهاي ديني ، تجمل گرايي ، زياده خواهي در جامعه جزو علت هايي است كه افراد سود جو را ترغيب به كلاهبرداري مي كند تصريح كرد: متهم با دستور مقامات قضايي روانه زندان شد.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا


چهارشنبه 24,دسامبر,2025